keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Häähommia

Teinpä tuossa pari päivää sitten hääkynnet, joilla osallistuin Kynttä pidempää blogin teemalakkauskilpailuun. Unohdin laittaa nämä tänne näytille aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen tehnyt kynsiä myös toiseen kilpailuun, joten täällä on ollut hieman hiljaista vähän aikaa.

 (En tajunnut kuvata paremmin näitä kynsiä ilman kisalappua)

Hääteeman mukaisesti kynsistä tuli ällöromanttisen pitsiset. Pohjana WaC Dauphine ja leimailut saman merkin Montanalla. Kuviot Konadin laatasta jonka numeroa en nyt muista.. Mutta kaikkihan sen laatan varmaan omistaa niiden eläinkuosien takia.

Yritin myös tehdä jotain erikoista tavalliseen ranskikseen. Erikoinen tuo siinä mielessä on että tuosta tulee mieleen äidin vanha tuulipuku. Ne Rukan hirveän väriset kasariunelmat joissa oli hihoissa raidat. Nami nami.


Lopuksi vielä pieni valitus eBayn maailmasta. Kuukausi sitten tilaamani stampinglakat eivät ole vieläkään tulleet perille. Meninpä sitten vilkaisemaan myyjän saamaa palautetta, yllätys, yllätys, myyjän palautteet olivat täynnä valituksia siitä, miten tilatut ja maksetut tuotteet eivät koskaan ole saapuneet perille. Kerään pari päivää raivoa sisälleni ja kirjoitan myyjälle tooooodella mukavaa palautetta. Lakat saavat luvan lentää pikavauhtia ykkösluokassa suoraan oveni eteen. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti