tiistai 19. heinäkuuta 2011

Liskodiskoa ja keijuilua!

Tämän päivän ensimmäisiin kynsiin sain idean yllätys, yllätys, Hannalta! Idean nimi oli liskodisco, ja mitä muuta tuosta voi tulla mieleen kuin käärmeet ja glitteri? Lakkauksessa käytin China Glazen vihreää lakkaa nimeltään Cha Cha Cha, Bundle Monsterin laattaa numero 215, sekä Hannan lahjoittamaa irtoglitteriä. (Minulla on pakkomielle käyttää Hannan antamissa ideoissa hänen lahjoittamiaan välineitä.) Käärmekuvioon käytin jotain Rimmelin lakkaa, jonka nimeä en enää muista.

Toisen lakkauksen idea on peräisin siskolta, joka antoi ideaksi keijut. Lakkoina toimii jokin WaC lakka, jossa ei ole enää nimeä tai sävynumeroa, sekä toinen WaC lakka nimeltään Sylva. Koristeeksi eBaysta tilattuja tähtikoristeita.


Lakkaus on kuvassa "hieman" kärsinyt, koska tein sen illalla ja nukahdin ennenkuin se ehti kuivua kunnolla.

Sain myös postissa kivan yllätyksen, kuukausi sitten tilaamani kynsitipit saapuivat viimeinkin uuteen kotiinsa! Loppupäivä minulla varmaan meneekin akryylisysteemin harjoitteluun, ellen sitten innostu lakkailemaan kynsiä oikein urakalla, koska minulla on vielä kymmenisen lakkausideaa kirjoitettuna ylös. Voi tätä valinnan vaikeutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti