maanantai 25. heinäkuuta 2011

Tuksun tennispallot ..

.. ja otsikoinnin huumaa. Illalla tuo ainakin nauratti! (No okei, ehkä vieläkin vähän)

Tässä siis tylsyyden ja tylsän X-Files jakson aikaansaamat kynnet. Pohjana keltainen China Glazen Electric Pineapple. Enemmänkin kulahtanut keltainen tuosta mieleen tulee, ainakin pullossa. Ja turhaan tuohon nimeen on se electric laitettu, ehkä lakan sävyn kuvailuun sopii parhaiten "vintage keltainen".Kynnelle lätkäisin tylsyyksissäni kultaista ja hopeista teippiä. Joka sai aikaan sen, että kynnet alkoivat muistuttaa tennispalloja.. Hetken mietittyäni päätin nimetä nämä Tuksun tennispalloiksi, koska onhan noissa teipeissä ihan hippusen sitä glämöyriä jota Tuksu rakastaa.Auringossa Electric Pineapple on kuitenkin ihan kivan keltainen, vaan ei kuitenkaan niin keltainen kun sen nimensä perusteella odottaisi olevan. Lakassa oli myös yllättävän huono levittyvyys muihin omistamiini CG lakkoihin verrattuna, ihan kuin olisi lätkinyt pilalle mennyttä piimää kynsiin. Alla olevassa kuvassa lakkaa on muistaakseni kolme kerrosta, eikä se silti peitä kovin hyvin, vaan jättää kynnet vielä hitusen kuultamaan läpi.

 (Pikkurillinkin ehdin näköjään tökkäämään johonkin)

Kaikesta valituksestani huolimatta, tämä on yksi lempparilakoistani. Rakastan kirkkaita värejä kynsilakoissa! Pitäisi ehkä ostaa joku neon-kokoelma seuraavaksi, hih hih :)

3 kommenttia:

  1. "Kynnelle lätkäisin tylsyyksissäni kultaista ja hopeista teippiä. Joka sai aikaan sen, että kynnet alkoivat muistuttaa tennispalloja.. Hetken mietittyäni päätin nimetä nämä Tuksun tennispalloiksi, koska onhan noissa teipeissä ihan hippusen sitä glämöyriä jota Tuksu rakastaa." NAUROIN IHAN HIRVEESTI!! Hauska :D Mutta hei, nuo kynnet ovat kyllä hienot!
    "ihan kuin olisi lätkinyt pilalle mennyttä piimää kynsiin" hauskasti kuvailtu!

    VastaaPoista
  2. Nails1820: Yritän olla muka-hauska :DD

    VastaaPoista