maanantai 18. heinäkuuta 2011

Wanhoja lakkauksia

Enkä tiedä mistä aloittaisin kirjoittamisen, joten päätin esitellä wanhoja lakkauksiani ja miettiä samalla mistä innostus lakkailuun lähti. Pidemmittä puheitta asiaan:


Ensimmäiset tekemäni kynnet, eli nämä ovat siis vanhimmat joista olen ottanut kuvan. Laatu sekä kuvassa ja lakkauksessa on melko huono, koska kamera oli tuolloin uusi ja olin lakkaamisen kanssa ihan hukassa. Idean kynsiin sain kaveriltani joka käski minun tehdä "Cyber-Barbie" kynnet. No, noista tulikin Homo-Ken kynnet. Näihin aikoihin ostin myöskin ensimmäiset Konadini, koska "kaikki muutkin niin miksen minä.."Toisena ovat Konadeilla ja Two-way koristelakoilla tehty ranskisviritelmä. Laadukas kuva taas. Jo näin varhaisessa vaiheessa harrastustani huomasin että jätänpä kaikki Two-Wayt käyttämättä niiden huonon laadun takia.


Ensimmäisest fimo viritelmäni! Sain Cesarin tilauksen mukana ilmaislahjaksi jonkun pikkupaketin erilaisia koristeita ja rakastuin fimoihin heti. Niitä oli paketissa vain kymmenen, joten säästelin niitä parhaani mukaan. Fimot ovat yksi syy siihen miksi olen jäänyt koukkuun kynsiharrastukseen.


Nämä kirsikkakynnet tulevat aina olemaan omien top 10 lakkausten joukossa. Tämä oli se hetki kun tajusin että minähän osaan tehdä itse jotakin hienoa.


Mustavalkoinen polkadot ranskis pääsi helmikuussa avecikseni kaverini häihin.


Ja sitten olikin aika leikkoa kynnet nysäksi lohkeilun takia.Tässä vaiheessa opettelin myös hoitamaan kynsiä, enkä vain läiskinyt aina lakkaa lakan päälle.Keväällä tutustuin myös Paypalin ja eBayn ihmeelliseen maailmaan. Sen jälkeen hurahtaminen oli taattu, ja tilailenkin nykyään tavaraa suunnilleen kerran kuukaudessa. Tämän työttömän budjetille sekin on aivan liikaa. Fimovarasto kasvoikin kertalaakista 100 pötkön verran. Nykyään omistan noin 200 (ellen enemmänkin, kun en jaksa laskea) fimopötköä.

Loppuun sitten vielä parit uudet lakkaukset;


Dottingtool kukkasia. Wild and Crazyn Sagittarius lakka sekä Wet n Wildin Tickled Pink.


 Erilaisia drinkkejä! Irish Coffee, Tequila Sunrise, Brid, El Nino ja Apricot Screwdriver.
 Käytettyjä lakkoja en muistanut laittaa muistiin..


Perus ranskis teipeillä. Lakkoina Dauphine ja Montana. (Wild and Crazy)

 
Isovelin ehdottamat Jurassic Park kynnet muunnettuina Dinosauwwus kynsiksi. Lakkana W&C Lemon, Montana ja WnW:n Black Creme.
 

Liukuvärjäyksen harjoittelua. Toinen kerta koskaan kun kokeilin kyseistä hommaa ja mielestäni onnistuin melko hyvin. Lakkoina Sagittarius, Pink Bikini ja tuntematon lakka jota epäilen Shaunaksi.


Viimeisenä Star Wars kynnet joita kaverini ehdotti. Kynsien malli on raa'asti googletettu ja ryöstetty netin syövereistä. Alkuperäinen lakkaus löytyy tästä blogista.

2 kommenttia:

  1. oi ihanan persoonallisia lakkauksia! Sait uuden lukijan! :)

    VastaaPoista
  2. Ja samalla oletkin varmaan ensimmäinen lukija! Kiitos =)

    VastaaPoista