torstai 18. elokuuta 2011

Belle rose

Halusin tehdä kerrankin jotain oikeasti tyttömäistä ja söpöä, joten käsiini eksyi kolme lakkaa. Lila, vaaleanpunainen ja kirkkaanpunainen. Päässäni oli kummitellut idea liukuvärjäyksestä jo jonkun aikaa, joten vuorossa on kolmas (vai neljäs..?) liukuvärjäykseni ikinä.


Olin jo aikaisemmin lakannut kynsiini WaCin Dauphinea, ja töpöttelin sitten suoraan sen päälle CG:n Señorita Bonitaa, Ahoy!:ta ja viimeisenä Hey Sailoria. Kynnet näyttivät kuitenkin kuolettavan tylsiltä ilman koristeita ja päädyin sitten koristelemaan ne helmenpuolikkailla ja pisaran muotoisilla strasseilla. Päädyin noihin ehkä siksi, että en ole käyttänyt strasseja "pääosassa" piitkään pitkään aikaan missään koristeluissani.


En osannut valita parempaa kuvaa, joten tungin tähän sitten melkein identtiset kuvat. Asiasta toiseen, olen melko varma että lakkakokoelmani kasvaa vielä tämän vuoden puolella yli sataan lakkaan. Suunnittelen tilausta Models Ownin sivuilta, mutta epäröin kuitenkin vielä viitsinkö mennä mukaan Colouring My Life -blogin kimppatilaukseen. Tai sitten voisin vain kävellä Seppälään...

5 kommenttia:

  1. Kaunis liukuvärjäys yhdistelmä ja tosiaan kaiken kruunaan noi strassit :)

    VastaaPoista
  2. oi onpa kauniit <3 hyvin onnistuneet!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet! tosi kivan väriset! :)

    VastaaPoista