keskiviikko 24. elokuuta 2011

De petite fille

Olen näköjään hurahtanut tyttömäiseen hömppään ihan kunnolla. Taas kerran vuorossa on ällösöpöä vaaleanpunaista, hyh. Lupaan parantaa tapani ja tehdä joskus myös itseni näköiset kynnet! En tajua mistä tämä ällö tyttömäisyys oiken pursuaa.. Mutta kynnethän on kuitenkin syötävän ällösuloiset ja kivat, kuitenkin pieninä annostuksina.Kynsille halusin kokeilla uutta Sylva lakkaani. (Tottakai sekin on WaC!) Koska omistan niitä nyt kaksi, mutta ne eroavat huomattavasti toisistaan, vaikka nimi ja sävynumero on sama. (Kuvat postauksen lopussa) Kynsille tungin vielä hirveästi tavaraa antamaan söpöydelle yliannostuksen. Helmenpuolikkaita ja kukkatarroja, vähän niinkuin vinomanikyyrin tyylisesti.


Sama vanha virsi, mutta toistanpa asian taas kerran: Nämä näyttävät kivemmalta luonnossa. Tuo lakka on hankala kuvattava kiiltävän pintansa takia.

Mutta asiaan! Alla näette varmaankin kaksi Sylvaa joiden numerot ovat W6, mutta värit ovat täysin erilaiset. Toinen on tummempi kuin toinen. Tuo vasemmalla puolella oleva on noin vuoden vanha ja se sisältää paljon paljon pinkkiä glitteriä läpinäkyvässä lakassa. Uudempi taas on melko peittävä tummempi vaaleanpunainen, joka ei sisällä glitteriä juuri ollenkaan.


Ensimmäinen kerta ikinä, kun huomaan saman lakkamerkin "samassa" lakassa noin suuria eroja. Osaako joku sanoa onko tuo vanha Sylva sitten korvattu tuolla uudella peittävällä jossain vaiheessa? Itse en ainakaan ole huomannut..


Maailmassa monta ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää kummastuttaa pientä bloggaajaa. Oletteko te huomanneet ikinä tällaisia ihmeellisiä eroja muka "samoissa" lakoissa?

4 kommenttia:

  1. Oi, nämäpäs ovat tosi nätit ja hauskat! pitäisi varmaan laittaa kokeiluun rakennekynsien muodossa! :)

    VastaaPoista
  2. Fanni: Kiitos! Siitä vaan kokeilemaan =)

    VastaaPoista