keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kisa loppui ja paketit saapui

Mysteeriarvontakisa on päättynyt! Se ei siis ollut pelkkä random arvonta, niinkuin ehkä annoin ymmärtää, vaan se oli kisa. Ahkerin kommentoija ja kysymyksiini vastaaja voitti tämän erän. Siitä sitten lopussa lisää, ensin esittelen viikon aikana postista tupsahdelleet tavarat.


Ensimmäisten joukossa saapui kasa kynsitarroja. Arkkeja on 50 kpl ja ne maksoivat suunnilleen 1,50€ postikulujen kanssa. (eBaystä)


Sitten ongelmallinen stampinglakka tilaus. Postituksessa kesti ensiksi yli kuukauden ja nämä tulivat kahdessa erässä, ensin saapui punainen, musta ja sininen. Laitoin vihaista postia myyjälle ja puuttuneet lakat saapuivatkin sitten pikavauhtia perille, siinä meni vain alle viikko!


15 kappaletta kynsihyrriä, swatch-kiekkoja, display wheelejä, miksi näitä nyt ikinä haluaakaan kutsua. Nämä minulle tilasi ihanainen mieheni. (Kynsiharrastus-sponsorini :D)


Pitihän niitä nyt heti kokeilla! Ylemmässä kiekossa on WaC lakkani ja alempana kaikki CG lakat.


Sitten siihen palkintoon! Tum tum tum! En halunnut kasata mitään kovin isoa palkintoa tämmöisen pikkukisan takia, joten keräsin saapuneista paketeista vähän pientä kivaa kasaan. Mukana paketissa on 6 arkkia kynsitarroja (mustia, värikkäitä ja valkoisia) neljä kappaletta kynsikiekkoja, punainen kynsiteippi, sekä kolme Party Colours- lakkaa. Paketti tuntuu hieman värittömältä :( Ehkä ensi kilpailussa/arvonnassa saan lisättyä väriä mukaan pakettiin!


Tottakai tässä pitää onnellinen voittajakin julkaista.. Arvonta olikin siis oikeasti kisa, jossa viikon aikana eniten kommentoinut/postauksien kysymyksiin vastannut on voittaja. Joten, kommenttieni mukaan voittaja tällä kertaa on 
Ilona Ofelia! 
Onneksi olkoon! (Laita minulle sähköpostiin yhteystietosi niin laitan paketin postiin)

Suunnittelen jo valmiiksi seuraavaa kisaa/arvontaa jonka pidän sitten kun 30 julkista blogger-lukijaa on täynnä. Tämäkin tuli siitä mieleen, että teitä on jo päälle 20! Miten ihmeessä teitä kiinnostaa tämä blogi kun parempiakin on? :D

7 kommenttia:

 1. Tykkään sun blogista varmaan enemmän ku kenenkään muun kynsiblogista :O Ja en jaksa perustella koska keksin nii monta syytä :D

  VastaaPoista
 2. Nora: Oho, wau ja kiitos! :D Miksen minä keksi omasta blogistani mitään erikoista, tuntuu että kaikilla muilla on parempi :D

  VastaaPoista
 3. Mitä enemmän kynsiblogeja mulla on luettavana, sen parempi! :D Enkä edes tykkää isommista blogeista kamalasti, tuntuu että niistä on jo parhaimmat ideat ja innostuminen kadonneet.

  VastaaPoista
 4. noi tarrat on muuten ihan paskoja! Tilasin ite samanlaisia ja yhestä arkista saa about 2 tarraa kokonaisina irti!

  VastaaPoista
 5. Mullakin samaisia tarroja, mutta emmä niitä alkaisi mollaamaan. On kyllä kieltämättä aika haasteellisia irroittaa, mut kun on teräväpäiset pinsetit ja aikaa niin kyl ne lähtee.
  Psst. Olihan kiva saaha selville mysteeri ;D

  VastaaPoista
 6. Voi pahus! Oisin niin halunnu ton palkinnon! :D Seuraavaa arvontaa ootellessa :) Ja sun blogis on parhaimpien joukossa mitä luen!

  VastaaPoista
 7. Keijju/Mirja: Kyllä nuo hintaansa nähden on melko laadukasta kamaa :D Kun esim Seppälässä yksi arkki maksaa sen mitä eBaysta nuo 50kpl.

  Kirsi: Kiitos tosi paljon =)

  VastaaPoista