keskiviikko 17. elokuuta 2011

La nature

Eräs lukija vinkkasi minulle pari päivää sitten luontoaiheisista kynsistä. Olenkin jo alkukesästä kökkinyt pitkin tienreunoja perse pystyssä keräämässä pienenpieniä rehuja ja prässännyt ne. Olin jo melkein unohtanut koko rehujen olemassaolon, säilyttämispaikasta puhumattakaan. Päivän salapoliisityön jälkeen löysin ne kuitenkin kaiuttimen alta, 50cm päästä yleisestä mähötyspaikastani. Rankka homma siis.


Kynsille pääsi CG:n lakka Cha Cha Cha, sen päälle hyppäsi sitten apilan lehtiä ja jonkun ihmerehun palanen. Valistakaa minua jos tiedätte mistä kasvista tuo on pätkäisty. (Kuva yläpuolella)


Tämmöiset ne ovat sitten uljaassa kokonaisuudessaan. Itse pidän näiden ulkonäöstä muuten hyvinkin paljon, mutta omiin kynsiini nuo eivät passaa sitten yhtään. Johtuisiko siitä, että vihreä on yksi inhokkiväreistäni... Pitäisi myös keksiä kivempia pikkukasveja joita kerätä. Mitäs te arvoisat lukijat olette näistä mieltä?

Värkkäsin myös "kunnon" bannerin itselleni, mitä tuumaatte?

8 kommenttia:

 1. Banneri on makea (: Kynnet näyttää jotenkin vähän koruttomilta >: Ihankun ne kaipaisi vielä jotain.

  VastaaPoista
 2. Ine: Nyt kun mainitsit asiasta, niin kyllä nuo tosiaan näyttääkin vähän orvoilta :D Mutta ei voi mitään, nuo pääsivät jo asetonikylpyyn tuon vihreän värin takia.

  VastaaPoista
 3. vähän hyvä idea prässätä ite rehuja :o hienot niistä tuli minun mielestäni :)

  VastaaPoista
 4. Mä kyllä tykkään, mutta toisaalta tykkään kyllä vihreestä väristäkin. Mä oli ite ajatellut kans prässätä noita kukkia, en niinkään lehtiä.
  Juu ja banneri on hiano!

  VastaaPoista
 5. Nuo on aivan ihanat! Todella kauniit, ja hieno idea :)

  VastaaPoista
 6. Tiina: Kiitos =)

  Nails1820: Yllättävän helppoa, ja tosi halpaa kans!

  Mirja: Itsekin yritin löytää pienenpieniä kukkia, mutta tässä keskustan betonihelvetissä se on melko vaikeaa :/ Ensi keväänä sitten uudelleen =)

  Vanquish: Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 7. villi arvaus että tuo sun ihmerehu vois olla ihan siankärsämön lehteä.

  VastaaPoista