lauantai 13. elokuuta 2011

Melonia!

Tuli niin kesäinen olo, kun aurinko näyttäytyy taas pitkästä aikaa! Vielä ehtii sittenkin tekemään viimeisiä kesäisiä kynsikoristeluja. En tykkää käyttää syksyisin/talvisin kirkkaita värejä, joten viimeiset hetket alkavat olla käsillä, ainakin minulla. Kesäinnostuksissani tein tämmöiset vesimelonimanikyyrit.

(Kliketi klik isommaksi)

Pohjalle laitoin WaC Summer Neon lakan, joka on ollut luottolakkani tänä kesänä. Eli jos on kiire, tai ei keksi muutakaan, lätkäisen tämän aina kynsille. Joka kerta osoittautunut nappivalinnaksi. Valkoiset rajaukset tein WaC Montanalla ja vihreä osa on China Glazen Starboard. Siemenet (hihihi) tein dotting toolilla ja WnW Black Creme lakalla.

Tein kuitenkin ison virheen näiden kanssa. En jaksanut kuvata näitä heti aamulla, vaan venytin ja venytin kuvaamista. Sitten menin suihkuun ja all hell breaks loose.. Minulla on siis shokkivärillä värjätyt kirkkaanpunaiset hiukset, joista irtoaa jumalattomasti väriä joka pesulla. Tälläkin kerralla. Noh, viekkaasti pois luikerrelleet värit tarttuivat kynsiin, kuin sika limppuun. Kaikki värisävyt menivät pe*seellen ja valkoiset rajat muuttuivat vaaleanpunaisiksi. Kirosanakirosanakirosana. Siksi rakastankin punaista ja kaikkia muita talven ihania tummia sävyjä, koska ne eivät pasko lakkauksia ihan v*turalleen jos haluan vaikka joskus käydä suihkussakin.

Alkakaahan aktivoitumaan kommenttipuolella! Antakaa palautetta, risuja ja ruusuja, sekä postausideoita ja lakkaustoiveita. Dängjuu :)

4 kommenttia:

 1. Multakin valuu aina punaista väriä viemäriin ): Kaikista ihaninta on olla ulkona sateessa kun sitä punaista väriä on vaatteilla sitten. Yäh.

  VastaaPoista
 2. Lakkaa jonkun julkkiksen naama, tai lakkaa kynsiisi luontoaiheinen kuva, tai sellainen missä on pitsiä! :D
  Goincrazyh.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Nora: Kiitos =)

  Ine: Tuon takia en ikinä mene sateella ulos :D Mutta ostin vähän aikaa sitten sateenvarjon itselleni, jos sitä vaikka pääsisi kokeilemaan miltä tuntuu kun värit ei valu naamaa pitkin :D

  Crazyh: Luontoaiheista lakkausta on kyllä tulossa, mukana on myös ihan oikeita rehuja! ;D Tuota julkkisjuttua voisi kokeilla myös, mutta epäilen ettei taidot riitä kuitenkaan ihan vielä niin pikkutarkkaan hommaan =)

  VastaaPoista