keskiviikko 31. elokuuta 2011

Style de muffin

Herkuttelupäivä, naminami! Tässä olis muffinsseja jos joku haluais. Ai ei? No ei sitten. Minulla on menossa joku ideoitten varastamisviikko, en vain ole saanut päähäni mitään omaa, paitsi vahingossa nuo edelliset sihteerikkökynnet. Onneksi nämä menivät pieleen, niin idean alkuperäinen keksijä voi rauhassa naureskella ja todeta, että hänen keksintönsä on turvassa minulta.


En ole osannut päättää pidänkö näistä vai en. Kallistun ehkä enemmän sinne ein puolelle kuitenkin, koska näitä katsellessa tulee nälkä ja olen joutunut ravaamaan jääkaapilla hakemassa piirakkaa joka toinen minuutti. Minulla ei ole varaa pitää näitä kynsiä kauempaa jos haluan säilyttää täydelliset linjani. (Heh heh!)


En taaskaan keksi enempää sanottavaa näistä, työvaiheetkin ovat melko hukassa, mutta yritetään! Ensin Ahoy! pohjimmaiseksi, sen päälle kolme raitaa Fashion Colonylla, sitten vaaleanpunainen raita puoleenväliin Tickled Pinkillä, sen päälle kuorrutusosa Montanalla, kuorrutukseen pilkkuja For Audreylla (joka muuten saapui postissa eilen, rakastuin heti <3), vielä strassit kirsikoiksi ja pinkin lakan päälle vähän pinkkiä glitteriä. That's it.

(Montana, Fashion Colony, For Audrey, Ahoy!, Tickled Pink)

Katsokaa ja taputtakaa! Muistin jopa ottaa kaikista käytetyistä lakoista ja koristeista kuvan! Hienoa, eiks je?

Juuri kun pääsin sanomasta edellisessä postauksessa että teitä on kohta 30, menitte sitten yli kolmenkymmenen, ihan vain piruillaksenne! Saatte mut näyttämään tyhmältä ihan tahallanne, kun en pysy teidän perässä! :D

2 kommenttia: