torstai 22. syyskuuta 2011

Hehkutusta

Tiedättekö sen turhautuneen ja tylsistyneen tunteen kun pitää tehdä jotain ei-niin-kivaa? Makasin mukavasti herraseni sängyssä ja juttelin internezin välityksellä Kokkeli-Hannan kanssa, valitimme vuorotellen kuinka tylsää on. Sitten näin valoa tunnelin päässä: postineito kärräsi juuri itseään pihalta pos. Jes! eBay tilauksia tulee taas kotiin! Pikainen pakkopukeutuminen, pipo silmille ja kipitikipiti omaan kämppään. Oven avattuani suustani pääsi tylsistynyt huokaus.. "voi vittu.." eihän toi näytä niiltä mitä eBaysta tulee, varmasti joku näytepakkaus miesten vaipoista. Ilostuin kuitenkin hetkiseksi kun huomasin lattialla postin jättämän saapumisilmoituksen, jonka lähettäjä oli eräs eBay myyjä. jippii!


Istahdin lattialle (juu, en jaksanut mennä sohvalle) katselemaan tuota mystistä miestenvaippapakettia ja huomasin siinä kivan pikkupräntin: Isa Dora! Voi jukupätkä, eihän nää olekkaan vaippoja!

 Minulla näköjään on niin vaikea sukunimi että eivät halunneet kirjoittaa sitä kokonaan..

 "Onneksi olkoon olette voittaneet.." WHATEVER! Mitä siellä paketissa on!?

 Kolme kynsilakkaa, huulikiilto sekä ripsiväri. Jippii!

 Pitää nämäkin esitellä kuvina.


Sokerina pohjalla, namskis. Musta Graffitilakka, hopean sävyinen lakka ja joku ihme second nail juttu. Kokeilin tuota jo, enkä huomannut eroa mihinkään. Ainakaan vielä.. Iloisia uutisia lukijoille, tuo musta graffitilakka kotiutuu teemaviikon jälkeen jollekin teistä, kun minulla on jo Inglotin vastaava. Tuosta hopeisesta en ole vielä ihan satavarma. Kerrankin kun voitin jotain, lahjoitan palkinnon eteenpäin... Tyhmä minä.

2 kommenttia:

  1. Uuu, kelpais. :D Äsken blogiisi törmäsin ja tykkäsin, tervetuloa lukulistalleni!

    VastaaPoista