tiistai 20. syyskuuta 2011

Omppufimoja ja satuhahmo

Arvaatteko jo väreistä mitä satuhahmoa tämän päivän lakkauksissa on ajettu takaa? En itse paljasta sitä teille jos ette tiedä, pitäisi tietää. En aio sanoa sitä. Tai siis kirjoittaa, miten vain.


Käytettyjä lakkoja ovat järjestyksessä vasemmalta oikealle: Fashion Colony, Twilight, Snow White ja Lemon Meringue. Käytin vain kolmessa viivassa punaista akryylimaalia, joten jätin suosiolla kuvaamatta. Kirjoittakohan kukaan oikeasti ikinä "Tässäpä nää sit on järjestyksessä oikeelta vasemmalle.." ? Ilmiantakaa henkilö minulle jos sellaisen tiedätte, haluan nimittäin heittää high-fivet tyypin kanssa.


En kuolemaksenikaan kirjoita ko. hahmon nimeä ihan vain kiusaksenikaan. Puhvihihoja esittää etusormi punaisten raitojensa kanssa, päätä ja rinnustaa esittää keskari. Pikkurilli ja peukku ovat hameenhelma, tuo valkoinen rajaus on sitten alushame. Omenoita viisaimmille tarvii tuskin selitellä. Ne vaan on, koska niiden pitää olla siinä. Söin muuten toissapäivänä omenoita kun äiti tarjosi, mikä sattuma.

Arvaattekos vai pitääkö kertoa? :P Huomatkaas myös tämä uusi sivu jonka tein. Tämän linkin takaa löydät kaikki kynsilakkani.

4 kommenttia:

 1. OOO minä tiedän! Mutta missä on kääpiöt??

  VastaaPoista
 2. Ilona: Vasemmassa kädessä, loput oikean jalan varpaissa :D

  VastaaPoista
 3. Sun äiti ei sentään ollut myrkyttänyt omenoita? ;)

  VastaaPoista
 4. Lumi: Äiti sano että se tietää jo olevansa maailman kaunein, niin sen ei tarvi myrkyttää :>

  VastaaPoista