torstai 15. syyskuuta 2011

I see Purple Glitter in Queen's eyes.

Päivän kynnet ovat täynnä glitteriä! Halusin jotain helppoa kynsille ja päätin laittaa paljon paljon glitterilakkaa. Leikin samalla unohtavani minkälainen tuska ja työ ne on ottaa pois.. Lopputulos on kuitenkin aina sen ylimääräisen vaivan arvoinen.


Käytetyt lakat olivat Queen's Eyes ja Purple glitter. Nämä ihanuudet ovat kuin luodut toisilleen! Kerrankin sellainen rakkauslakkaus, jota pitää olla tuijottamassa jokainen hetki.


Katsokaa kuinka se kimmeltää! Ihanaa! Minulla ei ole nyt kovinkaan erikoista kerrottavaa näistä kynsistä, kun toivottavasti jokainen tajuaa kuinka kaksi lakkaa laitetaan päällekkäin. (:D)


Auringonvalo saa nämä näyttämään ihanan kirkkailta ja raikkailta, mutta hämärässä nämä loistavat kuin avaruus ja miljoona tähteä.

Luulisin että saan My Little Pony teemaviikon käyntiin jo viikon päästä, suurin osa eBay tilauksista on tullut perille, mutta tottakai tärkeimmät uupuvat vielä. Siveltimet ja akryylimaalit ovat vielä matkalla luokseni, mutta eivätköhän nekin tupsahda postiluukusta piakkoin. Huomasin myös nimeni Voicen kesäkynnet listan tuotepalkinnon voittajissa. Toivottavasti se sitten on minun nimeni siellä, eikä joku muu Riikka. :P

2 kommenttia: