perjantai 23. syyskuuta 2011

Päivän kynsien idea lähti liikkeelle sisäpiirivitsistä jota en viitsi sen enempää lähteä avaamaan teille. :D Homohylkeet siis sanoo turr, siinäpä se. Kokkeli-Hanna käski tehdä nämä, joten minä tein, nauroin makeasti ja maalasin.


Kynsien pohjana ihana ihana ihana Models Ownin Lili's Pink lakka, joka on kaikkien lakkanarkkien pakko-ostos! Kynsien kärjet, sekä nimettömän, lakkasin MO:n Mushroomilla. (Joka alkaa pitää vanhimman lakkani titteliä)


Pienen homohylkeen rusetteineen maalasin akryyliväreillä, hylkeen taustankin sudin akryyleillä siniseksi.


Siinä on pieni homohylkeen poikanen, awww! Ranskisrajalle tungin vielä vaaleanpunaisia kukkafimoja korostamaan tätä seksuaalisen identiteetin multihuipentumaa.


Tuo Lili's Pink oli yksi Models Ownin tilaukseni "pakko tilata vielä joku" -lakka. Kerran näin tuosta swatchin, enkä oikein pitänyt siitä silloin. Nyt on toinen ääni kellossa, tuo on ihan mahtava lakka. Levittyy hyvin, kuivuu nopeaa (vaikka laittaisi paksunkin kerroksen) ja näyttää ihanalta.

Oliko homohylje tarpeeksi homo?

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin vasta tänään, mut ihastuin tähän ihan hirveesti! :) ♥ jos saan ehdottaa, niin pliiis tee nämä kynnet:

    http://weheartit.com/entry/15059121

    VastaaPoista
  2. Kia: Kiitos paljon =) Lupaan tehdä nuo jossain välissä ;D

    VastaaPoista