perjantai 2. syyskuuta 2011

Pikapostaus perjantain kunniaksi.

Pyydän anteeksi näitä perjantain lyhyitä postauksia, olen taas lähdössä reissuun ja minulla on hirveä kiire! Lupaan ettei tästä tule tapaa kuitenkaan, kunhan saan kaikki pakolliset reissut ja matkat alta pois, lupaan postata vaikka viidet kynnet viikonlopussa. :D


Kaikki varmaan yllättyy ihan hirveästi näistä kynsistä.. Kokeiluun pääsi China Glazen For Audrey, jota olen himoinnut jo pitkään ja nyt kun löysin sen naurettavan halvalla Amazonista (6e postikulujen kanssa) olihan se aivan pakko hankkia. Pakko oli myös kokeilla heti.. (Lakkapullosta on kuva edellisessä postauksessa)


Kynsillä on varmaankin 10 kerrosta lakkaa, (haha, en osannut lopettaa lakkaamista kun se on niiiiin ihana!) vaikka kaksi kerrosta olisi riittänyt vallan mainiosti. En halunnut peittää ihanaa lakkaa ylimääräisiin koristeluihin, jotein leimasin BundleMonster laatasta (jonka numeroa en enää muista) tuollaiset kiemurat valkoisella stampinglakalla. Yksinkertaista, mutta niin pirun nättiä!

Mitäs tuumaatte?

PS: Laitoin huutonettiin myyntiin kynsijuttuja! Käykää stalkkaamassa!

7 kommenttia:

 1. Mä ainakin tykkään, ihanan värinen lakka alla ja kuvio passaa oikeen hyvin siihen. käympä myös vilkaisemassa Amazonia :)

  VastaaPoista
 2. Oii ihana väri ja tyylikkäät leimaukset (:

  VastaaPoista
 3. Nämä on ensimmäiset siniset kynnet, joista tykkään. IHANAT! ♥

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet, yksinkertaiset mutta niin kauniit! Lukijaksi todellakin! Käy katsomassa munkin blogi:


  http://opportunitiesfornails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kiitos Iitu =) Kävin katsastamassa ;D

  VastaaPoista