maanantai 19. syyskuuta 2011

Rock 'n' Roll, bitches!

Tänään on vuorossa kunnon inyourfacebitch-kynnet. Nämä ovat sitten taas kerran sellaiset kynnet, jotka sopii minulle kuin nyrkki silmään. En voinut lopettaa ihastelua kun tuo lila glitter on niin namia. Joku päivä vielä syön tuon koko purkillisen..


Halusin kokeilla erästä Nail Art kirjasessani ollutta koristelutapaa (jota en jaksa nyt selittää), mutta muokkasin sitä hieman omaan ideaani sopivammaksi. Lakkasin siis pohjan Black Magicilla ja tein läpinäkyvällä lakalla tähden jokaiseen kynteeni, paitsi pikkurilliin, sitten dippasin sormet glitterpurkkiin ja tadaa, glitteritähdet ovat syntyneet!

(Katsokaa kuin tuo tähti loistaa!)

Laitoin vielä lisäksi nuo tähtikoristeet, en tiedä niiden oikeaa nimeä, mutta olkoot holotähtiä. Mietin tämän koristelun kanssa melko kauan, millä tavalla onnistuisin tekemään parhaimmat tähdet. Päässäni pyöri kaikkea aina teipeistä sabluunoihin ja takaisin, mutta päädyin sitten siveltimeen. Ja se kannatti.


Käytettyinä tarvikkeina siis MO:n Black Magic, lilaa glitteriä, holotähtiä ja Dependin pikakuivattaja. Tottakai myös sivellin, mutta en saanut sitä suostumaan kuvauksiin, se halusi kuulemma mennä pesulle ensin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti