torstai 22. syyskuuta 2011

Taches de léopard

Hienoista ideoista syntyy vähemmän hienoja lopputuloksia. Kokeilin ensin tunkea näihin kynsiin sinisen lakkauksen päälle tyllikankaan paloja, se homma sitten kusi aikalailla, joten suunnitelma B astui käyttöön.


Pohjalla komeilee ihana WaCin glitterlakka, Pink Bikini. Sen päälle tein vinoranskiksen saman merkin Ciuded Victorialla. Värit taistelevat toisiaan vastaan niin paljon, että ne sopivat jo hienosti yhteen. Vaaleanpunaisen ja sinisen yhdistelmä on ehkä jotain hirveintä ikinä.


Kun tyllikankaan käyttö ei onnistunutkaan, päätin leimata kärkiin mielestäni kaikista kamalimman kuvion joka laatoista löytyy, leopardin. (Bundle Monster laatasta) En varmaan koskaan tajua mikä tuossa on niin hienoa.. Viimeistelin rajauksen vielä pinkillä ja sinisellä teipillä, koska halusin piilottaa hieman huonosti lakatut rajat.


Olen tässä alkanut huomaamaan, että mitä enemmän lukijoita blogiini tulee, sitä vähemmän tänne kommentoidaan. Teitäkin on jostain ilmestynyt jo 40! En voi muuta kuin ihmetellä vieläkin sitä, mikä ihme täällä oikein kiinnostaa :D

PS: Teemaviikko saattaa pärähtää käyntiin maanantaina ;) Vielä ehdin ottaa ehdotuksia poneista vastaan.

PPS: Muistakaa vihjaista kavereille kans tästä nail art paketista. Haluan ylimääräiset lakat ja fimot nurkista pois!

3 kommenttia:

  1. arvaa mitä? ei nää oo niin kauhiat ku aattelin tuosta leopardikuviosta. Ne näyttää kukkasilta.

    VastaaPoista
  2. Jep, munki mielestä ne ei näytä edes sellasilta massaleopardeilta. Katoin niitä eka kukiksi. Hienot nuo on!

    VastaaPoista
  3. Ano/Nora: Kiitos, voin huokaista helpotuksesta :D Välttelen kuitenkin kuolemaani asti sitä Konadin leopardikuviota, tuo BM vielä menee kun täplät on vähän väljemmässä :D (Omituista kynsibloggarilla sanoa ei Konadille)

    VastaaPoista