torstai 8. syyskuuta 2011

Tassutellen viidenkympin villitykseen

Kynsimasiskaan ei haittaa kun ihmiset "käskevät" tekemään erilaisia kynsiä. Minun käskettiin tehdä tassuja, joten minähän otin ja tein. Tottakai uusien Models Ownien piti päästä heti käyttöön, joten valitsin Bubblegumin ja Black Magicin. Tuo pinkki on niin nami!


Tassujen pisteet tehty tietenkin dotting toolilla ja Black Magic lakalla. Kynnet ei ole mitenkään kovin erikoiset, eivätkä vaikeat tehdä, mutta pitäähän kaikenlaisia juttuja kokeilla. (Paitsi kansantansseja..)

 (Käytetyt lakat)

Ylempi kuva otettu tavallisessa huoneenvalossa ja se saa heti tuon pinkin näyttämään laimeammalta. Oikeasti se on melko lähellä neonia, ellei ole jopa neon. Tämä kuitenkin kuivuu kiiltäväpintaiseksi, toisin kun muut neonit yleensä.

Tämä olikin sitten 50. postaukseni, juhlan paikka eikös juu? Juhlistaa pitäisi mutta miten? Taidan tyytyä juomaan lasillisen hedelmämehua.

Osasittekin varmaan odottaa jo tätä ilmoitustani viikonlopun lähestyessä: Lähden taas kerran viikonlopuksi reissaamaan, määränpää ei ole ihan vielä selvillä, mutta johonkin on lähdettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti