maanantai 3. lokakuuta 2011

Bowtie Pony

Sain kuin saikin My Little Pony -teemaviikon starttamaan tänään, kaikesta epäonnesta huolimatta. Ensiksi aurinko ei meinannut paistaa, ja sitten kun se paistoi, tein hirveällä kiireellä ensimmäiset kynnet ja aloitin kuvaamisen... Kameraa räplätessäni huomasin, ettei se suostu ottamaan kuvia vaikka kortti on sisällä, eikä kortin lukituskaan ole päällä. Ei muuta kuin muistikortti lähempään tutkimiseen ja ilokseni sitten huomasin että se kiinanmaan paskatuotos oli mennyt jollain ihmeen konstilla halki. Halki! Tekniikan ihmelapsena, ja terävät hampaat omaavana korjasin sen parilla puraisulla ja kirosanalla. Mutta nyt höpötys pois ja poneihin!


Teemaviikon päräyttää käyntiin poni nimeltään Bowtie jonka tunnusmerkkinä on kuusi rusettia, niiden pitäisi olla pinkit, mutta otin taiteilijavapauden pinkin(ja peittävän) stamppilakan puutteessa ja tein niistä valkoiset. Leimasin ne Konadin laatalla m3. Kaipasin rusetteihin jotain erikoista koristetta, muttei liian räväkkää, joten päädyin laittamaan niiden keskelle todella vaaleansinisiä helmenpuolikkaita.


Pikkurillin pienet pisteet tulivat ponin pisamista, niitäkin on kynnellä 11 kappaletta, ihan kuin ponissakin. Sininen lakka on Models Ownin Feeling Blue ja vaaleanpunainen lakka taas on Wild And Crazyn Sylva. (Se toinen jossa ei ole glitteriä)

Tulipa tönkköä ja töksähtelevää tekstiä. Se on tämä alkukankeus vielä menossa. Ponin kuvan ryöstin TÄÄLTÄ.

5 kommenttia:

  1. Tää viikon teema on aivan loistava! Ja söpöt on kynnet, jotenkin oletan kyllä koko viikon kynsien olevan söpö linjastoa.... :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kaikille =) Söpöily kyllä jatkuu :D

    VastaaPoista