keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Eilen minulle saapui Nailsuppliesin tilaus, joka sisälsi yhdeksän lakkaa. China Glazea, Orlyn mattalakan ja Seche Viten pikakuivattajan. Tilaus tuli noin viikossa ja olen muutenkin tyytyväinen tuohon puljuun, ensimmäinen tilaus ei voisi paremmin mennä. Tilasin siis 7 China Glazen lakkaa, joista ensimmäisenä pääsi kokeiluun Icicle. Taidan olla rakastunut. Tein tälle päivälle uudet kynnet ja pitemmän kirjoituksen, vähän niinkuin hyvityksenä noista edellisistä kurakakkakynsistä.


Vaikka lakka oli yksinkin aaaaivan upea, halusin sotkea siihen päälle jotain turhaa. Siinä vaiheessa homma taas kusaisi mahtavasti. En vain jotenkin tykkää enää käyttää leimoja kynsillä, tai sitten en vain osaa, koska leimaukset näyttävät minun silmääni aina jotenkin sekavilta.

Mattalakkaakin testasin eilen pariin kynteen, ja petyin pahasti. Ihan kivaa jälkeä sillä syntyy, muttakun se perkele ei tahdo kuivua ikinä. Eilenkin odottelin tunnin, sitten testiksi tökkäsin kynttä ja se levisi ihan täysin, ihan kuin kynsi olisi juuri sekunti sitten lakattu.

Päivitin myös tänään tuon Lakkakokoelmani -sivun sisältöä. Sinne on tupsahtanut pari WaCin lakkaa lisää ja tottakai ne tilatut CG:n lakat... Ja juuri tätä kirjoittaessani postiluukusta tupsahti kaksi lakkaa lisää, hehe. Ostin siis My Dream Nailsin blogikirppikseltä kaksi WaCin lakkaa, Bellie Upin ja Heavenly Handsomin ja ne tulivat juuri äsken uuteen kotiin. Jippii! Lakkarikas viikko tosiaan.

PS: Minulla on enää neljän lakan verran matkaa siihen, että kokoelmani olisi pyöreä sata!

2 kommenttia:

  1. itse asiassa... 1 vaille.

    VastaaPoista
  2. Ano: Mitäpä mie tekisin ilman kunnon sponsoria ;D

    VastaaPoista