keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hippity Hop!

Hurrr, purrr ja durr. Tämän päivän ponina toimii Hippity Hop, vaaleanpunainen, pehmeä ja samettinen suloisuus. Ihastuin tähän poniin ensisilmäyksellä kun selailin kuvia läpi. Ideakin syntyi salamaa nopeammin.


Ajattelin heti, että Lili's Pink sopii tähän teemaan kuin nyrkki silmään. Harmi vain ettei tuo kuva oikein päästä lakkaa oikeuksiinsa. Päivä oli ärsyttävän pilvinen ja kylmä, jouduin istumaan passissa ikkunan edessä ja bongaamaan aurinkoa pilvien välistä. Kun aurinko välillä pilkahti esille, ryntäilin ja juoksin edestakaisin kuin päätön kana etsiessäni kameraa josta on muuten vieläkin muistikortti rikki. Laitoin kyllä uuden jo tilaukseen, ja tänään käyn kävin kiljumassa kaupassa, josta kameran ja kortin ostin.


Kynsillä on siis Models Ownin Lili's Pink lakka, jonka päälle laitoin vaaleanpunaista kynsiteippiä esittämään ponin harjaa. Tein vielä akryylimaaleilla ponin tunnuksen, kolme pupujussia, peukaloon, keskariin ja nimettömään. Tykkäsin kynsistä paljon enemmän ilman pupuja, mutta minkäs teet kun ne oli pakko tehdä.


Muistutan tässä vielä, että teemaviikon jälkeen annan uuden kodin Isa Doran mustalle cracklelakalle. Uuden omistajan päätämme yhdessä Kokkeli-Hannan kanssa, en vain vielä ole keksinyt miten tuon voittajan arvon tai määrään. Ehkä mysteeriarvonta olisi taas paikallaan. ;) Hippity Hopin kuva on taas kerran ryöstetty TÄÄLTÄ.

PS: Sain uuden muistikortin nyt käyttööni ja toinenkin on jo tulossa postissa. Ei tarvitse enää niistä stressata!

1 kommentti:

  1. http://www.ponylandpress.com/us/rainbow2.shtml ??

    VastaaPoista