tiistai 4. lokakuuta 2011

Magic Hat

Hatusta vedetty taikuriponi ilmoittautuu! Omistin pienenä tämän ponin, mutta se ei ikinä päässyt lemppariksi asti, eikä pääse oikeastaan vieläkään. Halusin vain tehdä jonkun valkoisen poninkin tälle viikolle ja tämä sattui sitten olemaan se aidan matalin kohta. Ainakin luulin niin. Valkoiset lakat tuppaavat minun käytössäni olemaan erittäin hankalia käsiteltäviä..


Lakkoina on käytetty Models Ownin Snow Whitea, joka siis tottakai esittää ponin valkoista vartaloa, Lilac Dreamia samalta merkiltä, joka esittää ponin harjan väriä. Meinasin kirjoittaa ensin että hiuksien väriä. Hihi. Harjan pinkin raidan tein ranskistyylillä, WaCin Summer Neonilla. Hatun ja kukkaset tein akryylimaaleilla, kun mikään kynsilakka ei oikeen tahtonut toimia tuossa hommassa. Poniin ja kynsiin olisi vielä kuulunut taikasauva, sekä pupu, mutta niitä en jaksanut edes yrittää tehdä, kun ne eivät tuossa kuvassakaan näy.


Olen myös huomannut, että minulla on joku pakkomielle tehdä parhaimmat koristelut aina nimettömään. Saman homman olen myös huomannut suurimmalla osalla kanssabloggareista. Mistä se oikein johtuu? :D Asiasta nakkiin, ponin kuva on jälleen ryöstetty TÄÄLTÄ.

1 kommentti:

  1. Miks tajusin vasta nyt että tuolla ponilla ON pinkki raita tukassa??

    VastaaPoista