lauantai 8. lokakuuta 2011

Twinkler!

Viikon toiseksi viimeinen poni onkin sitten glitteriponi Twinkler. Halusin tehdä myös jotain hieman erikoisempaa, joten päädyin glitteriin. Sitä kun ei ole kovin paljoa koko viikolla näkynyt. Ihmeellistä tämmöiselle glitterinarkomaanille..


Lakkoina pohjalla on kaksi WaCin lakkaa. Sylva ja Sylva... Nämä olivat ne saman nimen ja numerosarjan omaavat täysin erilaiset lakat. Toinen on vaaleanpunainen creme, toinen taas pinkki glitterlakka. Sylva seniorin glitterit eivät kuitenkaan näkyneet tarpeeksi hyvin, joten lisäsin päälle vielä kerroksen WaCin Purple Glitteriä.


Ranskiskärjet tein myöskin WaCin lakalla, nimeltänsä Chunky Chow.. (kuka helvetti noita nimiä keksii?!) Ja rajasin kärjet lilalla kynsiteipillä. Seassa on myöskin keltaisella stampinglakalla ja konadin laatalla tehtyjä tähtiä, mutta ne nyt sattuvat näkymään tuolta päin per*että. Eli huonosti.

Ponin kuva on ylläripylläri taas haettu TÄÄLTÄ. Huomenna on luvassa viikon viimeinen poni. Siinä sekoittuu pari äänestyksessä ollutta teemaehdotusta, mutta poni se kuitenkin on ;)

6 kommenttia:

 1. Nää on kyl nyt ehdottomasti parhaat näistä pony kynsistä :) Hyvät värit ja silleen.

  VastaaPoista
 2. Mirja: Mieki tykkään näistä ehkä eniten =) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. vihdoinkin glitteriä kynsissä!! <3 Me love! "Mistä näitä outoja kynsilakkanimiä oikein tulee?"

  VastaaPoista
 4. Nails1820: Noille nimille oon nauranu useamman kerran! Esim. Shocking Pink on oranssi glitterlakka, ja tuon Purple Glitterin kanssa ne on käyttäny ihan huimasti mielikuvitusta :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Värit on kohillaan ikuiselle violetin ystävälle ja kimallusta rrrakastan =)

  VastaaPoista