keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Epäonnenpäivä

Tästä saattaa tulla valituspostaus, tai sitten ei. En osaa päättää. Tänään on ollut niin kusinen päivä ettei mitään järkeä. Olen edelleen kipeänä ja sekös vasta ketuttaakin. Olen myös tänään tehnyt varmaankin viidet eri lakkaukset ja jokaikinen niistä kusi kunnolla. Ei niistä sen enempää, vaikka mielessä kävi pariin kertaan koko lakkakaapin myyminen ja blogin poisto. Ehken vielä kuitenkaan...


Saatte kuitenkin ihastella tässä viimeviikkoisia testailujani. Kynsillä komeilee tilaamani CG:n  Re-fresh Mint lakka, jonka päälle tungin Orlyn mattalakkaa. Tykkäsin noista kovasti ja ne saivatkin pysyä kynsillä pari päivää, joka on minulle ennätys. En vain jaksanut kipeänä vääntää mitään uutta.


Tässäpä tilaamani CG:n Tantalize Me ihan omana ylväänä itsenään, ilman mitään päällyslakkaa tai muuta kakkaa. Tykkäsin tästä myös todella paljon, mutta kun yritin testata tämän päälle waterdecalseja, ne menivät ruttuun kuin mummon v*ttu. Tottakai aurinkokin laski sitten sopivasti tämän yrityksen jälkeen, että oli turhaa edes haaveilla uudesta manista ja sen kuvaamisesta. AURINKO MISSÄ OLET!?

3 kommenttia:

  1. Hei kuule, jos on huonoja huispäiviä nii on niitä huonoja kynsipäiviäkin ;) elä masennu!

    VastaaPoista
  2. Nora: Oon niin tottunu huonoihin hiuspäiviin etten ees välitä miten tuo harakanpesä on :D Kynnet on eri asia!

    Ano: Siis tuohan meinaa vattua, eli vadelmaa...

    VastaaPoista