keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Keltainen joulu Atlantiksella

Yritinpä tuossa pari päivää takaperin tehdä lehtileikekynsiä, olin jo kirjoittamassa niistä tänne, mutta teksti jäi luonnoskoppaan unohduksiin tähän päivään asti. Löysin jostain lelulehdestä tuollaisia pieniä joulukoristeiden kuvia ja riemuissani leikkelin niitä sitten lehdestä irti. Lehden sivut olivat kellertävät, joten olin kaukaa viisas ja laitoin alle Models Ownin Lemon Meringueta etteivät sivut sotke valkoista väriä.Hommahan menee siis niin, että leikellään lehdestä (mieluiten kiiltäväpintainen aikakauslehti) kynnelle sopivia paloja halutuista teksteistä tai kuvista. Sitten ratsataan lääkekaappi ja otetaan desinfiointiaine (tässä tapauksessa Septidin) käyttöön. Lorauta sopivasti desinfiointiainetta vanulappusen päälle, asettele lehtileike kynnelle haluamaasi paikkaan ja sitten paina kosteaa vanulappua kynnen päälle, niin kauan kuin jaksat. Itse taisin tuohon ylempään kuvaan painella lappua noin 30 sekuntia, joten pidempi aika voisi olla parempi. En sitten tietenkään tykännyt lopputuloksesta yhtään (liian jouluiset..) ja poistin lakkaukset heti.

Sen jälkeen päätin etsiä lakan jota en ole kunnolla vielä käyttänyt, ja voi jestas, tajusin että minulla on kymmeniä lakkoja jotka eivät ole vielä kynnelle päässeet ollenkaan. (Ehdottakaa minulle miten saisin käytettyä niitä kaikkia!) Päätin aloittaa uusimmasta ja käteeni sattui China Glazen Atlantis. Kolme kerrosta lakkaa pohjalle, tarrat päälle ja tadaa, valmista on! En sitten oikein pitänyt näistäkään ja poistin nekin melkein heti. Olenkin nyt sitten ollut jo vuorokauden (!!!) ilman minkäänlaisia kynsilakkoja ja olo on melkoisen orpo. Sain taas niskaani jonkun superflunssan jonka aikana lakkahuurut käyvät kipeää hengittäessä, joten suosiolla ajattelin käyttää vielä ainakin yhden vuorokauden käsien ja kynsien rasvaamiseen, sekä kynsinauhojen hoitamiseen. Siitä puheenollen, olenkin metsästänyt ympäri nettiä vinkkejä kynsien ja käsien hoitoon ja ajattelin tehdä niistä pienen postauksen jossain vaiheessa. :)

Miten saisin käytettyä unohduksiin jääneitä lakka-parkojani? Ja kiinnoistaisiko tuollainen kynsienhoitoinfo ollenkaan? Ennenkaikkea, mitä mieltä olitte kynsistä tänään? :)

4 kommenttia:

 1. Aloia se musta laatikko projekti mikä sonnellakin on! :D tai mä tein niin että en saanut ostaa uusia lakkoja ennenkun olin käyttänyt kaikkia vanhoja unohtuneita.. voin kertoa että kyllä toimi!
  Kynsienhoitoinfo kelpaisi! kynsinauhat on sen verran järkyttävät että jotain niille pitäisi tehdä :/

  VastaaPoista
 2. Jane: Voisin kyllä matkia sen verran :D Mutta minulla niitä käyttämättömiä lakkoja saattaa olla noin ööh.. nelisenkymmentä :D

  VastaaPoista
 3. Minä tiiän! Hanna ei osta sulle yhtään uutta lakkaa ennenku olet käyttäny kaikkia!

  VastaaPoista
 4. Ano: Tähän voisin sanoa että voihan vittu :D:D Äkkiä maalaamaan kädet täyteen!

  VastaaPoista