perjantai 18. marraskuuta 2011

Milloinkohan viimeksi olen kirjottanut kunnon postauksen? No jaa, ei sitä ole vieläkään tulossa, mutta saatte tänään kauhistella kynsiä jotka ensin ajattelin tehdä Sonnelan lakkauskilpailuun. Päätin kuitenkin että ehkä en näillä osallistu, teen jotain hienompaa.. Nämä olivat ihan hirveän työn takana! Jokainen microhelmi on yksitellen heitelty kynsiin, joten menihän näissä jokunen tunti..


Pohjalla MO:n Pastel pink, sydän ja kärjet tehty MO:n Bubblegumilla. Mukana liloja ja hopeisia microhelmiä sekä pari lilaa strassia. Harmi vain että ajatus ja toteutus eivät taaskaan kohdanneet, eikä aurinkoa näy mailla halmeilla, joten kuvat piti ottaa hehkulampun valossa. Inhoan tuota kellertävää sävyä joka hyökkää hehkukuvista aina mukaan. Snif. Tykkään tuosta microhelmirusetista kuitenkin jollain omituisella tavalla, vaikka se nyt ei mennyt niinkuin alunperin piti.

Mitäs tykkäsitte päivän kynsistä? Ja oletteko te ajatelleet osallistua Sonnen kilpailuun? =)

2 kommenttia:

  1. Aivan törkeän hienot (: Itsekkin tykkään käyttää paljon mikrohelmiä ja kärsivällisyyttä se kyllä vaatii :D Osallistun Sonnen kilpailuun heti kun saan jonkinlaisen inspiraation... Toistaiseksi on vielä vähän hukassa.

    VastaaPoista
  2. Mun pitäis kans osallistuu sonnen kilpailuun, mut taitaa käydä (taas) niin, että unohan sen tai en keksi mitään :/ mun on jotenki hirveen vaikee tehä annetusta aiheesta jotain :D

    VastaaPoista