torstai 3. marraskuuta 2011

Polokka pilikkuja

Tässäpä tämänaamuiset pikakynnet. Tai no ei ihan, tein pohjan eilen ja tänään lisäsin vain pilkut ja microhelmet. Minulla kävi hyvä tuuri herätessäni, aurinko paistoi taivaalla ihan täysillä ja kynsi-inspis pukkasi heti päälle, vaikka meinasinkin tämän inspiksen takia myöhästyä metsäreissulta jonka teimme erään kurssiryhmän kanssa.


Oranssi lakka on nimeltään Shockin Pink, (WTF, Wild & Crazy ?!) ja kärjet tietenkin MO:n Snow Whitea, joka on tällä hetkellä lemppari valkoinen lakka. Levittyy kivasti ja peittää kivasti. (En koskaan tule pääsemään yli tuon Shockin Pink lakan nimestä..)


Saattekin kertaheitolla ihastella miljoonaa eri kuvaa samoista lakkauksista, en vain osannut päättää missä se on parhaimman näköinen, vai onko edes missään?


Mustat pilkut tein MO:n Black Magic lakalla ja dotting toolilla. Microhelmien kiinnitykseen käytin Seche Viten pikakuivattajaa, josta en ole oikein vieläkään oppinut tykkäämään kuivattamistarkoituksessa. Mielummin hillun ilman mitään päällyslakkoja. Pikkurillikin on näköjään alkanut luomaan nahkojansa jostain kumman syystä.. Jospa lopetan tämän höpöttämisen tähän, muuten tulee liikaa asiaan liittymätöntä asiaa. (Metsäilma tekee hulluksi! Ja varpaat jäiseksi!)

Loppuun vielä kuva rusakosta joka juoksi metsässä vastaan.

5 kommenttia:

  1. Ihana toi pallokärkien ja mikrohelmirajauksen yhistelmä (:

    VastaaPoista
  2. Ihana rusetti :> Söpö toi rusakko! ;D

    VastaaPoista