perjantai 11. marraskuuta 2011

Trough The Loop

Otsikolla ei ole mitään järkevää tekemistä tämän päivän kynsien kanssa. Tai no ehkä sen verran että onkai noita kiemuroita ja kikkaroita kynsissä. Biisi vain sattui soimaan kun aloitin kirjoittamaan tätä. Saa nähdä saanko tänäänkään mitään järkevää aikaiseksi.


Kynsien tekemiseen ei alun perin ollut mitään ideaa, tongin vain lakkalaatikosta uusimpia lakkoja joita en ole käyttänyt vielä kunnolla. Kätösiini nappasinkin kolme China Glazen lakkaa, Iciclen, joka otti hienosti pohjalakkauksen roolin ja veti sen hyvin. Toisena oli Stella, jolla tein sitten nuo kiemuraleimat jotka ei oiken näy vieläkään hyvin, vaikka yritin muokata kuvaa hippasen tummemmaksi. Pointsit myös bloggerille kuvalaadun häijystä raiskaamisesta.


Musta stampinglakka ei ikävä kyllä ole CG, vaan merkitön kakkalakka joka haisee pahalle. Läiskäsin myös harakkaihmisenä parit strassit kruunaamaan kaiken. Viimeisenä CG ihanuutena toimii tietenkin Fairy Dust, jolla vetäisin kunnon kerroksen koko sekamelskan päälle. Tämä paskiainen teki kynsistä toooosi ihanat, mutta todella perseet kuvattavat.  Sainpas kuitenkin yhteen kuvaan sentään kaapattua tuon kynsien luonnollisen lookin. Hyvä minä!

Muistakaas ihmiset vielä tämä kysymyspostauksen poikanen. Kysymyksiä/kuvausideoita on tullut vasta kolmelta ihmiseltä ja sekös onkin paska juttu. Taitaa jäädä palkinto jakamatta.

2 kommenttia:

  1. nää on kivat :)
    ku luin otsikon ni rupes päässä soimaan heti tokio hotelin through the monsoon :DD

    VastaaPoista