tiistai 6. joulukuuta 2011

Päivä 10 - Vinomani

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Olen jo päässyt kunnialla kymmenenteen päivään! Kuinkahan kauan sama reipas tahti jatkuu? :D Tänään siis vuorossa vinomanikyyri, jos ymmärsin tuon englanninkielisen sanan oikein, hihi. Näihinkin oli helppo valita lakat hylkiöboksista, käytetyt olivat WaCin Yenis ja Angelica. 


Suosittelen tuota Yenistä jokaiselle, ihana shimmeri joka peitti ensimmäisellä kerroksella, ainakin minun silmiini, todella hyvin. Se on ihanan raikkaan värinenkin, harmi vaan kun ei ole aurinkoa näkynyt täällä pohjoisessa vähään aikaan. Täällä sataa koko ajan vettä ja asteetkin ovat vielä plussan puolella. Sepä ei minua muuten haittaa, en tykkää lumesta ollenkaan, mutta olisihan se kiva saada taas kunnollisia kuvia. Pitää vissiin ostaa semmoinen kirkasvalolamppu ja ehkäpä kuvausboksi.. Mutta asiaan! Angelicakin peitti hienosti yhdellä kerroksella tuon Yeniksen päällä (yksinään se tosin ei peitä kovin hyvin) ja näyttää herkullisen väriseltä myös kuvassa!

Joko alkaa pakkomanikyrit puuduttamaan?

7 kommenttia:

 1. Ihanat kynnnet :--------)

  VastaaPoista
 2. hupsista, olen aina luullut että gradient tarkoittaa liukuvärjäystä...... :D Fail! On varmaan jotkut englanninkieliset youtubes ihmetelly miks puhun gradientist ja näytän liukuvärjätyt kynnet.. :D Damn!

  VastaaPoista
 3. Nails1820: Minun mielestäni ainakin toi gradient tarkoittaa vinoa englanniksi, tiedä sitten mitä se kynsikielessä tarkoittaa :D

  VastaaPoista
 4. Nails1820: Tarkistin asian, se tarkoittaa molempia :D

  VastaaPoista
 5. haha, hyvä että asia selvitettii :DD Outoa että se voi tarkoittaa molempia, kun ovat kuitenkin kaksi IHAN eri asiaa :D

  VastaaPoista
 6. Nämä on kyllä sangen sievät. Tosin Angelicahan on <3 t: hanna

  VastaaPoista