lauantai 10. joulukuuta 2011

Päivä 14 - Kukkaset

Hahhahaha, huijasin tämän päivän haasteessa ihan pikkiriikkisen. Käytin hylkiöboksistani 4 lakkaa, koska pari päivää sitten sanoin että on vaikeaa tehdä mitään melkein samanlaisilla lakoilla. Pitäähän minun tottakai tehdä boksiin lisää tilaa tuleville joululahjoilleni... En malta odottaa että tilaamani China Glaze olisi jo kotona..


Huijaus menee näin, peukalossa on WaCin lakka Champona, etusormessa Lollipop, keskarissa Go Anywhere ja nimettömässä Madriel. Sainpas nuo hylkiötkin käyttöön! Nuo värit ei kuitenkaan minua näin talvella kovin sytytä, joten nuo saattavatkin taas jäädä lakkalaatikon perukoille itkemään yksinäisyyttään.


Kuvassa jokaisessa kynnessä on vain yksi kerros lakkaa, eli melko päteviä nämä tapaukset ovat peittävyyden suhteen. Kuivuivatkin melko nopeaa. En jaksanut panostaa (taas kerran..) näihin kynsiin paljon ollenkaan, joten päädyin lätkimään kukkatarroja lakkausten päälle, kuvistakin huomaa että tarratkaan ei noista väreistä tykkää, yrittävät lähteä jo reunoilta karkuun..

Kiinnostiko ollenkaan?


Ps: PERKELE! :D:D

5 kommenttia:

 1. Tuo väri ei natsaa mullakaan juuri ollenkaan, saattais toimia jossain liukuvärjäyksessä. Mutta muuten ihan nätit kynnet, tarrat ois sopineet ehkä johonkin punaisen sävyiseen lakkaukseen..? :)

  VastaaPoista
 2. Hienot (: On käyny mielessä monta kertaa, et onks sulla kaikki Wild n Crazyn lakat? :D

  VastaaPoista
 3. ei ole koska mä en oo ollu niin ahkera sponsori ku ois pitäny :D -hanna

  VastaaPoista
 4. Jotenkin vähän naurattaa kun yhtäkkiä silmille hyppää blogilistassa tälläiset kukkakynnet pahimman joulu/talvikynsikauden aikaan :D Mutta somathan nuo on!

  VastaaPoista
 5. Hansu: Ehhei ole lähellekkään! :D Erilaisia Wacceja on omien laskelmieni mukaan noin 300-400 kappaletta markkinoilla, ja minulla on van pieni murto-osa tuosta määrästä :)

  VastaaPoista