sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Päivä 20 - Vesimarmorointi

Pelkäsin tätä haastepäivää ihan hirveästi, en tykkää ollenkaan vesimarmorointien tekemisestä, siksi kokeiluni ovatkin jääneet vain kolmeen kertaan. Vihaan sitä sotkua! Nämä kynnet menivät kuitenkin ihan ok, ja sormetkin sotkeentuivat vain vähän. Keksinpäs siinä lotraillessa uuden (kenties?) konstin siihen ettei sormet sotkeennu. Teipit on niin so last season, joten otin palan elmukelmua ja kääräisin sitä sormenpäihin, sitten tein saksilla reiät kynsille.


Ei sotkenut niin paljon kuin teippien kanssa! Hahhaha! Näihin kynsiin käytin sitten kaikki loput hylkiöboksin lakat, nyt on sitten melkein kaikki sata (ja vähän päälle, hehe) lakkaa näytetty blogissakin :D En kuolemakseni muista mitä kaikkia lakkoja näihin meni, mutta ainakin Wacin lakoista Vampire, Baja, NYM, Cheerful Smile ja MO:n Black Swirl. Siinä taisi olla kaikki? Päällä tottakai vielä CG:n Fairy Dust. Nämä olisivat sopineet ehkä myöskin tuohon Galaxi-päiväänkin..

Vieläkö jaksaa kiinnostaa loput haastepäivät? (Itselläni alkaa mennä inspis..)

6 kommenttia:

 1. Hankalimmat vielä jäljellä ;) Innolla odotan millaisia lakkauksia saat aikaiseksi :D

  VastaaPoista
 2. Jane: Joo-o :D Tekis mieli vaan luovuttaa tässä vaiheessa! Miten jumaleissönissä jostain kirjasta pystyy tekemään kynnet :DD

  VastaaPoista
 3. ÄÖä öä :D mä en osaa tehä vesimarmorointii D; oon yrittäny iha ohjeitte mukaa ja en mielestäni tehny mitää vääri ;) mut ei siit vaa tullu hyvää ):

  VastaaPoista
 4. Ja nyt otat nainen ittees niskasta kiinni ja vedät haasteen kunnialla loppuun. Oothan seä tehnykkin jo kirjasta kynnet... lumikki esim. Sulla on ollu nää sun haaste kynnet niin erilaisii (ja tarkoitan tän hyvällä :D) kuin muilla, että elä ny jätä kesken, please!

  VastaaPoista
 5. -Vilma- Se riippuu niin paljon veden lämpötilasta ja siitä, mitä lakkoja käyttää. Mullakin onnistuu ehkä aina yksi yritys kahdestakymmenestä :D Veden pitää olla huoneenlämpöistä, tai hieman lämpimämpää :)

  VastaaPoista
 6. Mirja: Kyllä mie tän loppuun vedän vaikka veren maku suussa, älä siis huoli :D
  Pitäisi vaan keksiä nopeasti nuo loppuhaasteen kynnet :s

  VastaaPoista