keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Päivä 23 - Leffa inspis

Tättärää leffakynnet olikin loppujen lopuksi melko helppo homma. Tosin ensin ajattelin tekeväni nämä jostain Nalle Puh elokuvasta, mutta paskanmarjat minä semmosia kehtaa.. Joku roti sentään, pitäähän minun säilyttää jonkinlainen katu-uskottavuus täällä blogissakin.


Leffa josta nämä tein, on yksi kaikkien aikojen parhaista! Arvaako joku tässä vaiheessa mistä näihin on inspis revitty? :D Taidanpa paljastaa sen vasta postauksen lopussa, hehhe. Näihin käytin taas pelkästään WaCin lakkoja, Anchorage, Bellie Up ja My My My, töpöttelin joihinkin kohtiin myös vähän Montanaa, mikä oli iso virhe.. Se tahtoi taas heijastaa valoa joka kulmasta ja kuvaus oli pelkkää mahdottomuuta. Argh.


Verkkokuvio on leimattu Bundle Monsterin laatasta jonka numeroa en muista enää.. Huoh. Tikkaukset ja veren valumiset maalasin iiihan itse siveltimellä! Ja tottakai inspiraationa toimi tietenkin maailman paras Zombie leffa! Zombies Zombies Zombies! (Strippers vs Zombies) Elokuvan nimi kertoo jo kaiken oleellisen juonesta ja elokuvan parhaudesta. :D


Siinäpä oli tämän päivän vammailut.. Ja tajusin juuri ettei minulla olekkaan enää lakkoja hylkiöboksissa! Mitä ihmettä? Taisin jo käyttää ne kaikki.. Hupsista.

1 kommentti:

  1. No on kyllä ainakin katu-uskottavat kynnet jos ei muuta.. :'D <3
    Käy ihmeessä osallistumassa blogini arvontaan! ;) http://kapsynajatuksia.blogspot.com/2011/12/arvonta.html

    VastaaPoista