lauantai 24. joulukuuta 2011

Päivä 26 - Kuvio inspis

(Tämä on ajastettu postaus)

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!


Inspiroiduin siis tästä Kokkeli-Hannan antamasta paketista (jonka sisällä on kuulemma jotain sellaista, että se pitää avata huumorintajuttomien ihmisten seurassa). En tosin vielä ole avannut sitä, koska kirjoitan tätä aaton aattona ja ajastan tämän, koska krapuloin kuitenkin tänään iltaan asti. Lupaan laittaa siitä sitten kuvan tänne, jos se ei ole mitään kovin härskiä..


Ajattelin tehdä jotain jouluista kerrankin ja valitsin tähän punaisen, kultaisen ja keltaisen lakan. Punainen on China Glazen Hey Sailor!, kultainen (jota tässä ei ikävä kyllä kovin näy) on Models Ownin Gold Rush jonka leimasin keltaisen lakan alle. Keltainen on joku merkitön halpis kiina-lakka. Leimat tein uudella Red Angel leimauslaatalla, ja voin muuten suositella noita laattoja kaikille! Ovat ihan perhanan laadukkaita ja halpojakin. Testasin laattoja paperille ja vertailin niitä omistamiini Konadeihin, Red Angel laatat voittivat ihan satanolla.

Enää neljä haastepäivää jäljellä! Jippii! Odotan innolla että pääsen viimeinkin tekemään sellaisia lakkauksia joita itse haluan tehdä, haasteisiin tuskin enää sorrun. Koska haasteet ovat yhyhyyyyh.

Mitä olette saaneet lahjaksi? =) Omistani kirjoitan sitten huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti