tiistai 10. tammikuuta 2012

Beetlejuice - Aqua Violet

Olen tänään tylsällä tuulella ja esittelen vain eiliset lakkaukset, ilman koristeita! Omg! Olen kerrankin kiireinen, kun tungin itseni jälleen kerran tylsyyskursseille. Onneksi se ei ihan turha homma ole, sain tänään selvitettyä vähän tulevaisuuden suunnitelmia ja ne alkavat vaikuttaa hyvältä idealta! Niistä lisää sitten joskus myöhemmin ;)


Niinkuin jo otsikossa sanotaan, lakkana oli Models Ownin Aqua Violet. Ihan ju-ma-lat-to-man vaikea kakkapää kuvattavaksi! Argh! Otin tästä varmaankin jotain kaksisataa kuvaa ja vääntelin sormia eri asentoihin, ainoat jotenkin onnistuneet olivat nämä.


En ihastunut sitten tähänkään lakkaan mitenkään erityisesti. Nämä kynnet ovat kerrankin hienompia kuvissa entä todellisuudessa, livenä nämä ovat tuttua tylsää sinistä, jotka kerran päivässä välähtävät johonkin suuntaan joka muistuttaa kaukaisesti väriä, jota violetiksi jossain paremmissa piireissä kutsutaan.

Nyt vietänkin loppuiltani harjoitellen origamien vääntelyä, lakaten kynsiäni, putsaten pölyttyneet kumiankkani ja saunoen pitkään ja hartaasti. ( No en oikeasti, se perhanan saunavuoro kestää vain vaivaisen tunnin!)

2 kommenttia: