maanantai 16. tammikuuta 2012

Hiljaisuuden loppu ja vähän överiläppää

Tällä kertaa esittelen väsyneen illan vanhat tuotokset. Tein nämä kynnet taas ihan puhtaasti paskalla huumorintajulla. Etsiskelin taas laatikoistani kynsikoristeita joita en ole syystä tai toisesta käyttänyt, kynsille päätyivät sitten nämä. Kukaan ei varmaankaan ihmettele miksi en ole noita käyttänyt? :D Tuskinpa käytän toistakaan kertaa..


Pohjalla on jälleen kerran Models Ownin Beetlejuice kokoelman lakka, Purple Blue, joka ei näytä tuossa kuvassa yhtään siltä miltä sen pitäisi.

Olette varmaan huomanneet että olen viettänyt jälleen melkein viikon hiljaiseloa. Sain torstaina huonoja uutisia terveyteeni liittyen ja vetäydyin siitä sitten hiljaiselle hermolomalle Ouluun mietiskelemään asioita. Hermoloma helpotti oloa ja nyt postaamiset kuitenkin jatkuvat taas! 

4 kommenttia:

 1. Saisiko kysellä mitä nää ikävät uutiset olivat vai haluutko pitää ihan yksityisenä? :o Aika överit noi kynsikoristeet ei voi muuta sanoa! :D

  VastaaPoista
 2. mari: Pidän mysteeriverhoa yllä siihen asti että pääsen uudelleen lääkäriin ;D Haluan olla asiasta 100% varma ennenkuin alan sitä huutelemaan täällä. (Ei-toivottujen lukijoidenkin takia :/) Mitään kuolemanvakavaa ei kuitenkaan ole! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Riikka! Muista, että musta huumori on paras lääke kaikkeen paskaan.. Vaikka sähän sen jo tiedätkin! ;))

  VastaaPoista
 4. Prinsessa itse: Kiitos paljon! Ja joo, hahhaha eipä tässä tilanteessa enää voi kun nauraa :D

  VastaaPoista