perjantai 20. tammikuuta 2012

Ostoksia!

Hoho, enpä ehtinytkään postailemaan ostoksistani aikaisemmin, vaikka lupasin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin? Tilasin eBaysta akryylikoristesetin, hintaa tällä setillä oli muistaakseni alle kahdeksan euroa (postarit mukaanlukien!) joten en voi kun kiittää pieniä kiinalaisia ja heidän halpoja tavaroitaan! :D

 Koko setti

Pakettiin kuului kolme erilaista muottia, rusetteja, kissoja ja koiran päitä. (Nauratti kirjoittaa tuo koiran pää...) 18 eriväristä akryylijauhetta, siveltimet, neste ja kippo. Aika paljon tavaraa alle kahdeksalla eurolla! En uskalla edes miettiä mitä samanlainen paketti maksaisi Suomessa.Tottakai tavaroita piti heti päästä testailemaan ja parin kokeilukerran perusteella voisin lämpimästi suositella tätä pakettia kaikille niille joilla ei akryylimuottijuttuja (sanahirviö :D) vielä ole omistuksessaan.


Näillä koirilla tulen tuskin koskaan tekemään minkäänlaisia koristeluita, joten huikatkaa koiraihmiset minulle kommentilla jos haluatte ostaa tuon itsellenne! Minä kun en oikein millekkään eläinkoristeluille satu lämpenemään, varsinkaan näille koirille! :D


Kissat tosin olivat ihan sööttejä eläimellisyydestä huolimatta, tuskin näitäkään tulen silti käyttämään yhtä kokeilukertaa enempää. Ajattelin tämän illan viettää harjoittelemalla tuota akryylikoristeiden tekemistä, jos vaikka saisin viimeinkin jotkut esittelykelpoiset kynnet tehtyä.


Kertokaahan akryylimuottien omistajat: Mitä muotteja omistatte, mitä kannattaa ostaa ja oletteko löytäneet jonkun "ruman" muotin joka onkin yllättäen käytössä ihan supersiisti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti