tiistai 3. tammikuuta 2012

Päivä 30 - Tutoriaalin inspiroimat

Hallelujah! Viimeinen haastepäivä on saapunut keskuuteemme! Yritin etsiä pitkin yötä jotain hienoa tutoriaalia/tutovideoita ja sitten sainkin linkin tennarikynsistä facebookkini seinälle. Päätin etsiä sitten näihin samalla tutoriaalivideon ja löysinkin varmaan miljoona... TÄSSÄ se video sitten on.


Videosta poiketen halusin tehdä nuo mustat raidat kynsien kärkiin että niistä tulisi enemmän kenkien näköiset. Tähän pääsikin sitten samantien esittelyyn hylkiöboksiin päätynyt (ja nyt sieltä pois päässyt) China Glazen Sea Spray. Muut lakat ovat WaCin Montana, Bellie Up ja China Glazen Icicle.


Laitoin sitten kaksi melkein identtistä kuvaa tähän, kun en osannut päättää kumman laitan. Mutta nyt voinkin huokaista helpotuksesta, kun tämä typerä haaste on ohi! En enää ikinä lankea tämmöisiin! :D Nyt ajattelin pitää pari päivää taukoa blogihommista, ellen sitten yllättäen saa jotain superinspiraatiota.

Mutta jatkoa olen jo miettinyt ja ajattelinkin, että kiinnostaisiko teitä katsella kuukausi pelkkiä leimaushommia? Ajattelin myös pitää tässä sellaisia pienimuotoisia teemapäiviä, että käyttäisin vain yhtä koristelutapaa aina viikon verran kerrallaan, mutta ensin haluan kuitenkin saada noita käyttämättömiä leimauslaattoja hieman vähemmäksi.

Ystävällisesti tervetuloa myös uusille lukijoille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti