sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Waterdecals

Enpä sitten eilen ehtinyt/jaksanut kirjoittaa näistä ensimmäisistä waterdecals kokeiluista. Menin vastoin tapojani jo ennen kymmentä nukkumaan ja heräsin nyt sitten 15 tunnin yöunien jälkeen pirteänä kirjoittamaan. :D Kävimme siis eilen vanhempieni kanssa pyörähtämässä kesämökillä ja kaivoimme peräkärryn lumikasan alta pois, turha homma sillä se oli jo romahtanut! Tuon takia unirytmi meni vähän niin ja näin, kun en saanut nukuttua ollenkaan reissua edeltäneenä yönä. Takana oli siis melkein yli vuorokausi valvomista. Nam.


Mielummin tätä pirteänä kirjoittaa, vaikkei asiaa olekkaan paljon. Lakkana käytin uutta China Glazeani, Below Deckia. Levittyy kuin unelma ja peittää vielä paremmin, kynsillä on vain yksi kerros lakkaa! Hassun värinen lakka se ainakin on, en oiken tiedä taittuuko tuo enemmään lilaan vai vaaleanpunaiseen.. Noista decalseista sen verran, että ne myytiin minuille tarroina ja paketin takapuolellakin on ohje tarrojen käyttämiseen. Onneksi noista sentään paljaalla silmällä erotti että eiväthän ne ihan tarroja ole. Ensimmäiseksi kokeiluksi nämä menivät ihan hyvin, paitsi että yksi kuvio meni vähän ruttuun kun se ei halunnut irrota suojamuovistaan ollenkaan. Pidän näistä kuitenkin paljon paljon enemmän entä niistä folioista!

3 kommenttia:

  1. Minullakin on tuo Below Deck ja olen kanssa miettinyt samaa että minkä värinen se oikein on hahaha :D Ja aika hempeet kynnet sulla nyt, ihan tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi nätin simppelit kynnet! :)

    VastaaPoista
  3. Nails1820 & sussu: Paljon kiitoksia =)

    VastaaPoista