lauantai 28. tammikuuta 2012

Wild & Cra.... Wait what!?

Satuinpa tässä eräs päivä käymään Seppälässä, olin iloisella mielellä liikkeellä ja valmiina tuhlaamaan omaisuuteni uusiin ihaniin lakkoihin. Tepastelin hymy huulillani lakkahyllyn eteen ja aloitin zoomailemaan valikoimia, mutta sitten, mitä minun pienet verestävät silmäni näkevätkään!? WaCin lakkoja ei näkynyt mailla halmeilla, vaan niiden tilalle oli tullut surkea kopio, Wild And ___MILD__ lakkoja!?!?!?!?! Mitä tuhannen toppahousua ja vieterinmutterinpatteria tämä on? Halpa kopio, vieläpä noin karmealla nimellä varustettuna..

 Silver Shower & Sweet Pink

Pakkohan niistä oli kuitenkin kotiuttaa kaksi ja testata laatu, näin alustavasti. Ei olisi pitänyt. Voi video sentään, että noissa on _huono_ laatu! Sudit olivat todella pieniä, voisin verrata niitä jopa nail art lakkoihin, ja itse lakkamömmön laatu oli jotain kamalaa. Tiedättehän pilalle menneen täysmaidon? Juuri sellaista tuo pinkki oli. Kuivuminen kesti myös ikuisuuden molemmissa ja nuo haisivat kuolleelle viemärirotalle. Yhh. Sain sentään koristeltua kynteni tuon pinkin lakan jälkeen..


Viiden kerroksenkin jälkeen tuo Sweet Pink ei suostunut peittämään kynsirajaa, joten ne oli peitettävä kuivakukilla. Värit sopivat kuitenkin kivasti yhteen ja ovat samalla hurjan kesäiset. Tykkään! Ja kohtahan se kesäkin saapuu. Varma kevään merkki on se, ettei täällä pohjoisessa ole enää kuin -20 astetta.


Kukat menivät heti päällyslakan laittamisen jälkeen ruttuun, olisi pitänyt kuvata ennen ja jälkeen, nimittäin ilman päällyslakkaa nuo olivat todella hienot.. Ainakin omasta mielestäni. Pitää muistaa seuraavalla kerralla sitten!

Kuvien laatu paranee jälleen! Olen superinnoissani kun aurinko alkaa taas köllöttelemään tuolla taivaalla vähän pidempään, tätä on odotettu koko talvi. Hiipunut lakkausinnostuskin on hiipimässä parempien kuvien myötä takaisin.

PS: Päivitin tänään myös lakkakokoelmani -sivun. Käykääpäs kurkkimassa mitä kaikkea uutta siellä on!

6 kommenttia:

 1. Niin tuota... Käsittääkseni Wild and Crazy -lakkojahan nuo ovat, muuttaneet vain nimensä :D Ja lakkojen nimet. Mutta kivat kynnet! Vähän kesäfiilistä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wild & Crazyn sivuilla ei ainakaan kerrottu tuollaisesta muutoksesta mitään o.O

   Poista
 2. Eikä! Onko seppälässä sitten enään myynnissä niitä wild & grazy värejä?? :/

  VastaaPoista
 3. Itse työskentelen Seppälässä ja meillekkin on vain tullut tieto on, että Wild and Crazy vaihtuu Wild and Mildiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, en halua että WaCit katoavat kokonaan :C

   Poista
 4. Ei nuo ole samoja, Wild and Crazy on tehnyt aina kynsilakkoja mutta Wild and mild on tehneet kynsitarroja, en ole varma mutta WAM saattaa olla WAC:in tytäryhtiö, joten kyllä ne suurinpiirtein samanlaisia pitäisi olla... :o

  VastaaPoista