perjantai 6. tammikuuta 2012

Zombies!

Enpä sitten jaksanutkaan viettää kovin pitkää blogitaukoa ennenkuin ensimmäinen inspiraatio purskahti ulos. Istuin illalla Helmerini edessä ja mietin mitä koristeluja en ole vielä käyttänyt, käsiini eksyi vähän aikaa sitten tilaamani kynsifoliot ja päätin kokeilla niitä. 


Folioiden kaveriksi pääsi uusi ihastukseni, China Glazen Zombie Zest. Katsokaa kuinka se kimaltaa ja oioioi! Ostaessani tuota Zombieta ajattelin ensin että se näyttäisi sellaiselta krapulaoksennukselta, mutta onneksi se sitten ei näyttänytkään. (Enkä ala selittämään nyt millainen on krapulaoksennus..) Folioita käytin siis ensimmäistä kertaa ikinä kikinä, eivätkä ne oikein minua vakuuttaneet. Yritäppä itse saada koripallo paketoitua A4 arkkiin tasaisesti ja mieti sitä... Onneksi nimetön on vielä melko tasainen ja sain siihen laitettua hienosti tuollaisen pääkallofolion joka muistuttaa minua jollain tapaa Huudosta.


Folioita voisin mieluusti käyttää uudemman kerran parempien saksien avustamana. Zombieta tosin voisin käyttää joka päivä, en tarvitse enää muita lakkoja. Zombie on jumalan lahja taivaasta!

Minun piti vielä kirjoittaa tähän kokemuksistani Seppälän (nettisivujen) asiakaspalvelun kanssa, mutten keksinyt sopivaa aasinsiltaa joten töksäytän sen ilman sellaisia tähän. Lähetin heille hienosti ja kohteliaasti kirjoitetun ylistävän kysymyksen kynsilakkavalikoimien uudistumisesta ja kyselin samalla tulisiko lakkoja myös nettisivuille myyntiin, vastaukseksi sain häkellyttävän ihanan vastauksen, jossa melkolailla sanottiin että vedä vattupuska päähän ja kysy omasta Seppälästäsi. Harmi etten sellaista tällä hetkellä satu omistamaan, muuten kysyisin heti. Onneksi täällä syrjäkylän kivijalka Seppälässä on hyvä asiakaspalvelu, tosin kuin internetsissä.

Huomenna tulee ensimmäinen waterdecals kokeiluni! Osaatteko arvata jo menikö se hyvin, huonosti vai hyvin huonosti? :D Samalla toivottelen tässä tervetulleeksi uudet lukijat, teitä on jo seitsemänkymmentä! Mitä hittoa?

3 kommenttia:

 1. Noi on kyl hienot! Ja tosiaan tulee mieleen huuto, ja sit se screamin "klovni" :D

  VastaaPoista
 2. hauskasti olit kirjottanu tän tekstin esim tuo "krapulaoksennus", "häkellyttävän ihana vastaus", "vedä vattupuska päähän" hahaha nauroin monta kertaa! Vähän outoa että ne vastasivat tollee :O olen kyllä samaa mieltä, että hyvää asiakaspalvelua saa itse myymälöistä :)
  Ja hienon värinen lakka!

  VastaaPoista
 3. Vanquish: Kiitos, ja tosiaan tulee mieleen kans se scream tyyppi! :D Nyt vasta tajusin!

  Nails1820: Hahha kiitosta :D No toi vastaus oli tullut maanantaina, joten sillä saattaa olla hieman tekemistä asiakaspalvelijan vitutuskäyrän kanssa :D

  VastaaPoista