tiistai 7. helmikuuta 2012

Frankenit ja... poliisi?

Sain viimeinkin muokattua blogilleni uuden ulkoasun, 3 kuukauden miettimisen ja suunnittelun jälkeen. Noh, eipä se paljoa muuttunut, mutta toivottavasti tuli hieman selkeämmän näköiseksi? Uusi banneri pitäisi vielä saada tehtyä, tai muokata vanhasta vähän parempi. Olisiko tässä asiassa ketään halukasta auttamaan?

Olen myös saanut tehtyä parit frankenit! Näiden tulevaisuudesta en vielä ole satavarma, mutta alunperin suunnittelin laittavani nämä arvonnan palkinnoksi.. Kunhan autatte minua nimeämään kaikki! ;D


Ensimmäinen, taidokkaasti epäonnistunut franken, sai uljaasta ulkonäöstä johtuen nimekseen Franken-Steiner. Pullossa ihan ok näköinen, mutta lakattaessa nuo irtoglitterit häiritsivät minua ainakin hieman. Tarvitsee kaverikseen päällyslakan että näyttää itseltään..


Toinen tekemäni (ja vielä nimetön) franken onnistuikin sitten vähän paremmin. Facebookin puolella tätä haukuttiin jo marjapuuroksi. Olen pohtinut tälle nimeä, enkä saa mitään järkevää aikaiseksi. Olisiko teillä ehdotuksia?


Viimeinen nimetön franken onnistui omasta mielestäni aivan täydellisesti. Swatchin perusteella tositosi kivan näköinen lakka, joka on myöskin teidän nimiehdotuksianne vailla.. Tuleeko mitään mieleen? Minulla olisi vielä yksi tyhjä pullo jäljellä odottamassa omaa sävyään, sekä yksi valmis franken, jota en aio täällä vielä julkaista.. Vihjeeksi sanottakoon että nimesin ko. frankenin Arrow In The Kneeksi.. :D


Loppuun vielä eilen väsäämäni dotting tool kynnet. Näiden idea syntyi sitä mukaa kun dottailin menemään ja lopputulos muistuttaa minua jotenkin hämärästi ruotsalaisesta homopoliisista. En sitten tiedä että miksi juuri homo.. Käytin pitkästä aikaa China Glazen Lighthouse lakkaa ja taisin rakastua siihen uudelleen, tämä on taas näitä lakkoja jotka ovat niin upeita, että ne joutuu tunkemaan laatikon perälle ettei niitä käyttäisi aina.. Sitten ne unohtuvat. Ruudut tein siis dotting toolilla, Wacin Montanaa ja Bellie Upia käyttäen.

Tästä taisi pitkästä aikaa tulla kunnon kilometripostaus! Jee! Loppuun vielä lyhyesti: Tein tilauksen Nailsuppliesille ja kohta saan ensimmäiset Color Club lakkani! Jännittävää! Ehdotelkaapa nyt reippaasti frankeneille nimiä ja ideoikaa viimeiseen frankeniin joku hauska sävy. Saatatte saada sen omaksenne tulevassa arvonnassa ;)

6 kommenttia:

 1. Tuo vaaleanpunainen frankeni näyttää ihanalle! :) Pitäisi joskus itsekin kokeilla, vaikuttaa hauskalta puuhalta.

  Mun blogissa olis sulle pikku tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Siitä vain nimiehdotuksia tulemaan ;D Olen nähnyt tuon tunnustuksen jo niin monessa blogissa, joten taidan jättää tämän kerran välistä :)

   Poista
 2. Minä ehotan tuolle marjapuurolle nimeksi pink positive.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet, tulee mieleen vähän leffojen kuvaus, siinä kun napsautetaan sellanen juttu kun aletaan kuvaamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! =) Klaffia vissiin tarkoitat? :D

   Poista