torstai 22. maaliskuuta 2012

Frankenien esittely

Ajattelin huvikseni esitellä noita arvonnan palkintona olevia lakkoja vähän enemmän. Jospa vaikka joku kiinnostuisi vielä osallistumaan, koska tähän mennessä on tullut vain alle 20 hyväksyttyä osallistumista... Huoh.


Ensimmäinen tekemäni lakka oli Franken Steiner, ihan järkyttävän ruma sekoitus vääränlaisilla glittereillä.


Toisella kerralla onnistuin vähän paremmin, muttei kuitenkaan täydellisesti. Pink Positiven sävy meni juuri nappiin, mutta taas nuo glitterit eivät tahdo toimia noin ohuen lakan kanssa. Päällyslakan kanssa toi on oikein kiva!


Bad Excuse on lempparini näistä kaikista, siinä toimii värit ja glitterit oikein hienosti, vähän vain harmitti kun kaikista lakoista tuli tollaisia vaalean sävyisiä ja harmahtavia..


Fuster Cluckin kanssa alkoi inspiraatio jo loppua, enkä halunnut enempää harmahtavia lakkoja, joten ajattelin tehdä sinisen lakan glittereillä ja shimmerillä. No eihän tässä sitten toiminut yhtään mikään, josta tulikin idea tuolle sanaleikki nimelle, jota en nyt kehtaa suomentaa..


Tuo punainen lakka joka vilahteli kuvissa, on lakka numero 4 jonka tein kaverilleni synttärilahjaksi. Sen nimi on Arrow to the Knee ja se oli ainoa lakka joka onnistui täydellisesti nappiin joka suhteessa! Töissäkin sitä kehuttiin taukoamatta ;D


 Franken Steiner, Pink Positive, Bad Excuse, Fuster Cluck

 Käykäähän tyypit nyt osallistumassa siihen ARVONTAAN ja samalla pe*seennuolemisskabaan !

3 kommenttia:

  1. Eihän noi lakat oo niin huonoja, ku mitä sä sanot! Varmaa toiki homma vaatii harjottelua aika paljon. :D

    VastaaPoista
  2. Tuo vaaleanpunainen lakka on miun mielestä jotenkin tosi jännän näköinen, ei siis mitenkään pahalla tavalla :) Ja nuo on kyllä tosihienoja kaikki, niin erilaisia kuin kaupassa myytävät :D

    VastaaPoista
  3. Bad Excuse on tosi kivat näköinen! Minä haluan <3

    VastaaPoista