keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Keskiviikon pikaiset

En tajua miten päivästä voi loppua tunnit kesken! Tuntuu etten ole tämän viikon aikana ehtinyt tehdä yhtään mitään, varsinkaan kynsihommia, kun koko ajan on kiire johonkin. Mutta tarkemmin ajateltuna, minulla on juurikin kiire ei minnekään. Sellainen yleinen "pakkopakkopakkokiirekiirekiire" paniikki, vaikka kuitenkaan en mitään saa aikaiseksi. Noh, ehkä se on vain töistä ja huonosti nukutuista öistä johtuvaa yliväsymystä. Lupaan kuitenkin alkaa skarppaamaan näiden postauksien kanssa! (Toivepostaukset helpottaisivat kummasti tyhjää päätä!)


Ja sitten pikaisesti se tärkein asia! Pohjalla China Glazen Knotty, päällä Models Ownin Bubblegum. Kuvio on muistaakseni Bundle Monsterin laatasta (älkää kysykö numeroa :D). Nämä on nopeasti kasatut paniikkikynnet, kun oli pakko keksiä edes jotain töihin. Sen paniikin näistä kyllä huomaakin ja kuvanlaatu kusee armottomasti. Näyttökin tykkää vääristää noita värejä hirveästi.. Mutta siinäpä ne on, olkaa hyvät!

4 kommenttia:

  1. Mulla olis pari hyvää ideaa, jos kerran et keksi mittää lakattavaa:) ainakin sateenkaariliukuvärjäykset, paavo pesusienikynnet ja maatuskakynnet olis aiiika mielenkiintoset:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioioi! Kiitos ideoista, pitääkin laittaa korvan taakse :D

      Poista