tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kolmas vyöhyke!

Olen innosta pinkeänä seuraillut koko kevään ajan, minkälaisia näistä hirveästi kohutuista The Hunger Games kokoelman lakoista tulisi. Jonkun aikaa sitten ne julkaistiin ja pettymykseni oli aika iso. Ainoa tällä hetkellä omistamani lakka ko. kokoelmasta on Electrify.Ne jotka kirjasta jotain tietävät, arvaavat varmaan että tämä on tehty kolmannen vyöhykkeen mukaan (tai kunniaksi, emmätiä..) joka on erikoistunut sähköteknologialle. Ja blaa. Tuohon tietämykseni sitten loppuukin! Sitten saatte ihastella nysäkynsiäni. 


Lakka oli ensivilkaisulta ihan kuolettavan ruma, mutta kun sitä vähän aikaa tuijottelee jollain kierolla tavalla siitä alkaa tykkäämään. Ainakin itse. En kuolemaksenikaan jaksanut omille kynsilleni alkaa kerrostamaan tuota niin että se peittäisi, joten lätkäisin alle CG:n Sunshine Popin, oikein passeli pariskunta!


Viimeiseksi saattekin ihastella Electrifyta ilman aluslakkoja. Kiekolla lakkaa on muistaakseni 2-3 kerrosta, nami nami! En malta odottaa että saisin pari muutakin tämän kokoelman lakkaa, kaikkia en kyllä todellakaan ole tilaamassa..ehkä.... Pitäisikö jo laittaa uusi tilaus menemään?

4 kommenttia:

 1. Heeei mistä sä tilailet? Musta ois hirveen hauskaa jos ottaisit mut joskus kimppatilaajaks kun mä en noista ulkomaisista kaupoista osaa tilata, muuta ku ebaysta. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nailsupplies.us tuolta on tosi helppo tilata paypalin avustuksella =) Vähän kuin ebay mut ei kuitenkaan :D (mutmut kiinnostaisko kimppa Models Ownille tulevaisuudessa? :D)

   Poista
 2. Joooooooooooooo jos sää tilaat! :D:D Ilmoita mulle sitten kun olet aikeissa laittaa tilausta menemään ;D;D

  VastaaPoista
 3. Heeeei, mitäs sanoisit (p)kimppatilauksesta models ownille ens kuun alussa? kun opintotuki kilahtaa tilille ;D

  VastaaPoista