keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Persikkainen Vihmavari..

..Joka tarkoittaa viroksi tietenkin sateenvarjoa. Halusin piiiiitkästä aikaa kokeilla jotain uutta koristelutapaa, koska on alkanut tuntumaan, että olen hieman jämähtänyt tuttuihin ja turvallisiin väreihin ja koristeluihin. En ole ikinä tehnyt teippien kanssa minkäänlaisia kynsiä, mikä on jo melkoinen ihme! :D Eilen illalla tylsyyksissäni otin teipin kauniiseen käteen ja päätin tehdä yksinkertaiset raitakynnet.

Onko tämä kuvakoko parempi kuin entinen?

Pohjalle laitoin Models Ownin Fuzzy Peachia, sitten laitoin rivin teippejä kynsiin, sen jälkeen lakkasin MO:n Black Swirliä päälle. Odottelin suunnilleen minuutin ennenkuin poistin teipit. Vähempikin aika olisi riittänyt, kun en muistanut että tuo BS kuivuu niin nopeaa, sainpa kuitenkin teipit nätisti irti. Ajattelin ensin jättää pikkurillit kokonaan koristelematta, mutta sitten kuin sattumalta 'työpöydälläni' pyörinyt uusi leimauslaatta sattui silmääni, siinä oli juuri soppeli sateenvarjo!

En muuten osaa yhtään sanoa minkä merkin laattoja ne uutukaiseni ovat, kun tilasin ne eBaysta eikä missään mainittu mitään nimeä laatoille. Niissä on vain B ja joku satunnainen numero. Konadeista tuttuja kuvioita niissä on, mutta aitoja ne eivät todellakaan ole! :D Ajattelin olla laiska ja kutsua niitä mielikuvituksellisesti feikki-konadeiksi.

Ps: Nyt alan kirjoittamaan valmiiksi Arvonta-postausta, että saan sen heti julkaistua kun 100 lukijaa on täynnä :) (Muistakaa että mainostaminen on vieläkin sallittua, jos haluatte arvonnan aiemmin käyntiin ;D) Sen jälkeen pitäisi valita kymmenen lemppareinta lakkaani! Apua! 

18 kommenttia:

 1. tässähän oppii viroa (ja kaikkea muutakin kiinnostavaa) kun lukee blogiasi :D Hienot kynnet :) Tuo sateenvarjon leimaaminen onnistui täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! =) Nopean tutustumisen perusteella nuo feikkilaatat vaikuttaisivat mielestäni paremmilta kuin omistamani Konadit :D

   Poista
 2. Uusi kuvakoko on huomattavasti parempi! Upeat kynnet <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia =) Sittenkun muistaisi vielä tulevaisuudessa käyttää tuota kuvakokoa :D

   Poista
 3. Hauskat kynnet ja selvä kuva :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä kuvakoko! Ja kivat kynnet! Hyvä idea teippailla raidat, tulee ainakin suoria;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Joo, hermot ei riittäneet siveltimen käyttöön :D

   Poista
 5. Heeeei mulla on ilmeisesti noita samoja feikki Konad laattoja ja niiden kanssa mulla on juurikin se probleema että kuva ei tartu leimasimeen. :(((( Poistin kyllä suojakalvonkin mutta ei, EI ONNISTU. :((((( Tarttuuko sulla ihan hyvin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuon sontsan perusteella näyttäisi toimivan ja tarttuvan paremmin entä konadien kanssa. Oletkos kokeillut viilata leimasinta vähän karkeammaksi lasiviilan kanssa?

   Voisin kokeilla tänään jossain välissä kahta eri leimasinta noiden kanssa, viilattua ja viilaamatonta :)

   Poista
 6. No katsos kun minullapa ei ole lasiviilaa. :(

  Ja heeeei discopallero saapui tänään (ja tarrat <3), kiitooos! Ihanuutta. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Kyllä minäkin viilasin eka kertaa metalliviilalla omaa leimasinta. Hiekkapaperiviilaa en uskalla suositella :D

   Poista
 7. Minulla olisi sinulle haaste: http://myblog-everydaygirl.blogspot.com/2012/03/my-top-10-nail-polishes-challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi! Kiitos! Nyt on vähän niinku pakko tehdä tuo haaste kun olen sen jo kahdelta saanut :DD

   Poista
 8. Liityin lukijaksi numero 100. Sinulla on mukava blogi, mietin että miten vasta tänne nyt löysin :)

  VastaaPoista
 9. Nyt meikäki on jo ihan tohkeissaan ku Riikka pääsee juhlimaan pyöreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kohta voidaan juhlia parikymppisiä!

   Poista