sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Tallensin tämän kuvan nimellä LeoMordi

Tiedä sitten mitä olen tuolla nimellä oikein hakenut. Varmaan leopardin ja Models Ownin sekasikiötä. Kuvan laatu kusee tällä kertaa ihan kunnolla, kun ei ollut aurinkoa jonka avulla kuvata. Tein nämä kynnet samoihin aikoihin kun Käpsy valitteli kakkaa laattaa/leimasinta. Minun piti tehdä postaus aiheesta, jossa vertailen viilattua ja viilaamatonta leimasinta, sekä Konadin aitoa laattaa ja feikkiä. Se vähän sitten jäi. Yritän saada sen kuitenkin aikaiseksi tässä jossain välissä.


Lakkoina käytin MO:n Top Turquoisea ja China Glazen Señorita Bonitaa. Halusin testata toimiiko tuo CG leimauksessa, ja kappas kummaa, sehän toimi ihan hyvin. Leimaukseen käytin uutta feikkikonadia jonka numeroa en taaskaan ottanut ylös. Vipelsin noilla sitten yhden päivän, jonka jälkeen mattasin ne. En tietenkään muistanut kuvata lakkauksia ilman mattaa, kun olen vähän tuulikone korvien välistä.

3 kommenttia:

 1. Aah täällähän on mainittu nimeni. 8)

  VastaaPoista
 2. oon kuolannu näitä matattuja kynsiä täällä vaikka kuinka kauan, enkä oo huomannu että oisit maininnu mistä on ostettu tai minkä merkkistä se on? anteeks jos olet ja niin mut mistä oot sen ostanu? sillä haluisin tosiaa ostaa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattalakka on Orly merkkinen ja tilattu nailsuppliesilta.
   http://www.nailsupplies.us/products/Orly-%252d-Matte-Top-0.6oz..html

   Tuossa suora linkki =)

   Poista