sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Call you later

Tänään vuorossa uusi vauvelini, Wild & Crazyn Call You Later. Veikkaan että tuo nimi viittaa tuohon Call you later alligatoriin, koska lakatessa tuo alkoi muistuttamaan minua jotenkin hauskasti alligaattoreista.


Kerrankin täysin erilainen WaC kuin ne ovat yleensä olleet! Tämä taitaa olla niitä uudempia lakkoja joita myydään vain Ameriikan mailla. Lakassa on kultaisia ja hopeisia pienenpieniä hippusia, tooooodella pientä vihreää.. jotain? sekä vähän isompia vihreitä palleroita.


Alle laitoin yhden kerroksen China Glazen Starboardia, ja WaCia kolme kerrosta päälle. Olen ihan suunnattoman ihastunut tähän lakkaan! Tämä muistuttaa vähän CG:n Pom Pom lakkaa, mutta vihreänä.


Eipä tästä oikein muuta sanottavaa ole. Glitterilakka joka tarvitsee halikaverin alleen, kuivuu seminopeaa, ei haise pahalle. Ja sattuu olemaan lempparimerkkini! Win win!

8 kommenttia:

 1. Toi lakka on kyllä upee! 8--)

  VastaaPoista
 2. Hieno lakka tosiaan, mutta oot kai ja siis valkannut sen yllärin saajan. Et ajattelin kysyy ilmoitatko hänelle suoraan vai julkaisetko sen täällä. Tätä on kai jo kyselty mutta halusin vaan tietää tän hetkisen tilanteen. :-) anteeksi siis jos vaivaan turhaan sua. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Vapen facebook-sivulla yllärin voittaja on julkistettu. Sinnehän pääsee vilkasemaan tuosta sivusta.

   Poista
  2. Jep, niinkuin Hanna sanoi, Facebookissa on jo julkaistu voittaja.

   Poista
 3. MOI!
  AIKAS JÄNSKÄ JUTTU... NIMITTÄIN MYÖS SINFUL COLORS:LLA ON SAMAN NIMINEN LAKKA JA AIKASLAILLA SAMANLAINEN MUUTENKIN... MULTA LÖYTYY SE, MUTTEI OO NYT KUVAA, JOTEN KÄYPPÄS GOOGLETTAMASSA
  SINFUL COLORS CALL YOU LATER, NIIN HUOMAAT MITÄ TARKOITAN... ELI TÄYDELLINEN DUPE!!!!!

  VastaaPoista
 4. Ompa ihan hullun kiva blogi! Pakko jäädä seuraamaan :P

  VastaaPoista