keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hetelmää!

Näin mahtavan takatalven aikana on sopivaa julkaista kesäiset sitruskynnet! Täällä pohjoisessa lunta tuiskuttaa kuin Esterin, sieltä niin... Juuri kun oli ihanan keväinen olo, paljas asvaltti ja aurinko paistoi kivasti, joku ylempi taho päätti, että nyt ois kiva kun satais niin maan kerpeleesti räntää. Tosi kiva. Not.


Kynsille pääsi jälleen kerran China Glazen Sunshine Pop, sille kaveriksi valkkasin Models Ownin Orange Sorbetin. Olen yrittänyt nyt alkaa kaivelemaan laatikkojen pohjalta esiin vanhoja lakkoja joita en ole käyttänyt aikoihin, tämä MO on yksi sellainen. Etusormessakin on MO:n Orangeade, kun sitä en ole tainnut vielä kunnolla kokeilla missään.. Halusin olla hauska ja laitoin keltaiset sitruunafimot oranssin lakan päälle (ja se keltaisuus ei sitten näy enää ollenkaan!) ja oranssit mandariinifimot keltaisen lakan päälle. Tykkäsin näistä tosi paljon, mutta ne kuolivat kesken työpäivän.


Tilasin myös pitkän pohtimisen jälkeen itselleni simpukkamurskaa. Tämähän röpelö taisi mennä muodista jo vuosi sitten, kun sitä ei ole pitkiin aikoihin muissa blogeissa näkynyt. Olenpas sitten ovela ja nostan tämän turhuuden uudestaan pinnalle.. Kunhan vain saisin kokeiltua noita ensin. Olisiko teillä vinkkejä simpukkamurskan käyttöön?

4 kommenttia:

  1. Slurps, tuli oikeesti jano kun katsoi näitä niin mehukkaita kynsiä :-o Nam!

    VastaaPoista
  2. Ihanan raikkaat kynnet! Alkoi tekeen mieli mehujäätä. :D

    VastaaPoista
  3. Oi miten herkulliset kynnet!! Aivan ihanat :)

    VastaaPoista