tiistai 3. huhtikuuta 2012

Hylkiöboksihuijausta :D

Olen ollut superlaiskalla tuulella pari päivää ja halusin saada lakkalipaston siivottua kunnolla. Sitähän on vaikea saada kunnolla järjestykseen kun hylkiöboksissa on porukkaa jäljellä, joten ajattelin mennä siitä mistä aita on matalin ja lyödä kaikki hylkiöboksin lakat kerralla kynsille!Peukalossa ja nimettömässä on China Glazen Traffic Jam, keskarissa ja pikkurillissä CG:n Make Some Noise ja etusormessa on CG:n Wicked Style. Noista lakoista ei ole mitään erikoisempaa sanottavaa, hyvälaatuisia cremejä kaikki, kuivumisestakaan en osaa sanoa kun käytin näissä pikakuivattajaa.


Traffic Jamin päällä on WaCin ihanaihanaihana Indian Chief lakka! Olen edelleenkin aivan fiiliksissä näiden uusien WaCien kanssa. Haluaisin armottoman paljon saada kerättyä koko WaC kokoelman, mutta missään nettikaupassa jossa näitä myydään, ei ole toimitusta Suomeen. Itken verta.


Keskarin ja pikkurillin päällä komeilee WaCin Paris, kultaista pienenpientä glitteriä kirkkaalla pohjalla. Omistan pari muutakin kultaista hilestinlakkaa, mutta jostain syystä tämä vie voiton aivan ylivoimaisesti. Kokeilin tätä myös yksistään yhdelle kynnelle ja yllätyksekseni se peitti jo neljällä ohuella kerroksella täydellisesti! Wauuu!

Nyt haluankin kysyä todella tärkeää asiaa! Onko kellään blogini lukijoista (tai randomilla tänne eksyneillä) yhtäkään Wild & Crazy lakkaa jota minulla ei vielä ole? Olisin valmis ostamaan niitä sopivalla hinnalla! WISH LISTISTÄ voit käydä katsomassa ne lakat joita eniten himoitsen. Ja lakkakokoelmasta voi käydä katsomassa mitä kaikkia minulla jo on. Jään elämäni velkaa niille, jotka ovat valmiina myymään minulle himoitsemiani WaCeja. Kiitos!

12 kommenttia:

 1. Siulle olisi tunnustus blogissani(:

  http://iwanteatyyou.blogspot.com/2012/04/liebster-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista
 2. selasin wish listisi läpi ja valitettavasti en omista yhtäkään wild and crazy lakkaa joka löytyisi wish listiltäsi :( Mutta voin katsella Seppälöistä oisko siellä (kirjotin ylös kaikki lapulle ja pidän lompakossa niin katson sit siitä) ja sitten ostaa jos löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiih! Kiitoksia kauheasti! <3 (Sun pitää olla nopea ennenkuin kaikki WaCit on vaihtunu Mildeihin :D)

   Poista
  2. Olen monessa seppälässä nähnyt sellasia isoja purkkeja joihin kaikki "vanhat" WaCeet on laitettu alehintaan, mutta en ole silloin vielä tiennyt tästä sinun listastasi, joten en huomannut kattoo niihin. Mutta käyn kuitenkin aika monessa eri seppälöissä eri puolilla maata, joten eiköhän nyt edes jossaki seppäläs löytyis joku :) Toivotaan ainakin!

   Poista
 3. Hitto, meikä ei voi ku rakastaa Danielaa Riikan puolesta. (Tai ehkä Riikan kans). Kuin siistiä että joku vaivautuu <3

  VastaaPoista
 4. Hö... mulla kolme W&C lakkaa, mutta yksikään ei sun listalla... vanhoja ja hieman käytettyjä mutta toimivia edellee, me vaan ei tulla toimeen....

  Värit syvältä ja mulla ei hermot riitä noiden kanssa leikkimiseen...

  W1 Montana, pullosta käytetty ehkä 1/4, käy ja kukkuu edelleen...
  W78 Super Dooper Blua, mitä ihmettä olen mitettinyt tuon ostaessani, vaikka sininen onkin lähellä sydäntä... Käytetty 1/6 osaa, käy ja kukkuu kuten edellinen...
  W159 Carissa, Ihana shimmerinen (?) pinkki, me vaan ei tulla toimeen :(, tästä lotrattu 1/3 osa kynsille...

  Enempää en viitsinyt noita (nykyisin) paljon kehuttuja W&C ostaa, kun nämä ainakin mun mielestä kuivahtaa huonosti ja ja ja ... Ehkä mä vaan en osaa....

  VastaaPoista
 5. Mulla(kaan) ei ollu yhtään noista WaCeista, mutta mulla olis pari muuta lakkaa jouten mitä sä himoitset.. CC:a ja MO:a!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi! Mitäkä kaikkia? :D Voisin ostaa pois, kunhan hinnasta sovitaan ;D

   Poista
 6. Color Club
  Wild at Heart
  Yum Gum

  Models Own
  Foxy Fuchsia
  Tickled Pink

  Nämä löytyy... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljollako lähtisi Molemmat Models Ownit? :D

   Poista
 7. Tein tuon sun listan kanssa pientä tutkailua tuossa yhessä seppälässä ja sieltä löytys: W89 Amnesia, W292 U R My Baby ja
  W347 Ladylike. Voin ne sieltä tässä joku päivä käydä ostamassa, jos ne haluat? Tässä on muutenkin pari muuta seppälää, missä varmaan muutenkin käyn, voin vaikka niistäkin vilkasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai ostan ne sulta! Kunhan postarit jne. pysyy suht kohtuullisina :D

   Poista