perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kateudesta vihreäksi

Tadaa! Tämä on nyt 200. blogikirjoitukseni Vapeursissa. Sen kunniaksi ajattelin olla tylsä ja esitellä semipikaisesti toiset kilpailukynteni, jotka menivät vähän niin ja näin...


Aloin rakentelemaan ideoita CC:n Object Of Envyn ympärille ja sain aikaan aikalailla samanlaiset kynnet kun mitä tein parisen kuukautta sitten, paitsi että jaksoin panostaa näiden koristeluun ja akryylikukkien oikeanlaiseen muotoon vähän enemmän. Kuitenkin keskarin ruusu halusi olla vammainen. Ja kai noiden akryylimuottienkin kanssa harjoitus tekee metsurin.


Vähän vihreää strassia ja kultaisia microhelmiä reunoille, ja avot valmista on. Itse en tykkää näistä kynsistä ollenkaan, pelkkä vihreä oli mielestäni tarpeeksi kauniin näköinen ja nuo liiat koristelut antavat näille vähän tunkkaisen tunnelman. Mutta siinä ne nyt on!


11 kommenttia:

 1. Wääää!!! Ihan sairaan ihanat kynnet!!! <3 MII LOOV!!

  VastaaPoista
 2. Aivan älyttömän upeat! <3 Mä haluun kans!

  VastaaPoista
 3. Wau! Ihan superkiva kynsiblogi! Löysin tänne vasta nyt muiden blogien kautta, mutta jäät heti aktiiviseksi suosikiksi, tykkään paljon koristelutyylistäsi ja kuvat on laadukkaita ja kaikki muutenkin ihan huippua :-)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Tykkään himmusesti tosta lakasta, mikrohelmistä ja strasseista.

  VastaaPoista
 5. näähän on älyttömän kauniit!

  VastaaPoista
 6. Super isot kiitokset kaikille! =)

  VastaaPoista